Моите коментари

Rosi Trifonova коментира:
Здравейте, направих меденките по Вашата рецепта и се получиха повече от вкусни и сполучливи, макар че само ги слепих със сладко и ги украсих с орехчета :))) Мерси за рецептата!
Rosi Trifonova коментира:
Привет, снимките, които добавих към рецептата, са на моя приятелка - Марина Минчева
Rosi Trifonova коментира:
Супер, мерси за рецептата :))) Отдавна се чудех какво да направя с консервата бакла в шкафа - получи се много интересно и вкусно
Rosi Trifonova коментира:
Според мен за тази рецепта е нужно повече захар и по-малко количество юфка
Rosi Trifonova коментира:
Имате прекрасни дечица, но отвратителен правопис...направо е смущаващо!
Rosi Trifonova коментира:
Разкошни са, аз ги пробвах..изядоха се за отрицателно време :))) Поздрави за рецептата
Rosi Trifonova коментира:
Разкошен десерт! Браво...само ако можех и аз да докопам малко зелено сирене...
Rosi Trifonova коментира:
Браво, много апетитна рецепта...ясно е какво ще се вечеря ;)
Rosi Trifonova коментира:
Много добре изглежда, ще го пробвам непременно
Rosi Trifonova коментира:
Много ми хареса супичката :)
Rosi Trifonova коментира:
Страшно обичам такива лесни и вкусни рецепти!
Rosi Trifonova коментира:
лукът при готвене на месо с дъх обира неприятната миризма. Същото се постига и с ароматни подправки и предварително обилно осоляване. Месото трябва да престои осолено известно време и след това се изплаква с вода и се готви