Моите коментари

Ваня Георгиева коментира:
Благодаря Севдалина! :) Наистина е най вкусната баница която съм правила до сега. В почивните дни си позволявам да релаксирам с хобито си, спретнах и едни пухкави солени кифлички които утре ще видиш. :)
Ваня Георгиева коментира:
Рецептата става и то много, просто вие не я правите по реда както пише. Сама вижте колко рецепти за питки имам в сайта дори бих казала, че моите са най много. Първо млякото се смесва с киселото мляко, олиото и яйцата, вие пишете само мляко - 350 мл. Брашното се изсипва една част в купа и след като се прибавят течностите се добавя още толкова колкото е нужно за хубаво гладко тесто. Само брашното в рецептите не може да се пише с точност защото се добавя още при месенето. Хубава вечер!
Ваня Георгиева коментира:
Пропуснала съм в обяснението, че се добавя с маслото и какаото. Всичко е точно в рецептата, ако искате да са по сладки добавете повече захар. На нас ни харесват по сладки.
Ваня Георгиева коментира:
Какво е количеството на колата? Чаша или бутилка?
Ваня Георгиева коментира:
По късно видях но вече бях писала. Много добре си се справила, ако ти хареса може да опиташ някоя друга моя рецепта за питка. Важно е желанието и после идва резултата, повярвай ми ще ти става все по интересно. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря и аз че се доверихте на моята рецепта! Снимка ще покажете ли? :)
Ваня Георгиева коментира:
Докато режете продуктите те се отпускат, мажете, редите и печете.
Ваня Георгиева коментира:
Опитайте тази пропорция за соса и ще останете очаровани от вкуса като цяло на рибките. Когато я направих за първи път се влюбихме в тази рецепта. Опитайте! :)
Ваня Георгиева коментира:
В това тесто няма ли мая или някакъв набухвател?
Ваня Георгиева коментира:
Стефания, много се радвам че сте изпълнили моята рецепта за тестото. С тази рецепта правя погачи за сватби и кръщенета и винаги стават страхотни. Можете да увеличите олиото ако желаете на 7 с.л. :)
Ваня Георгиева коментира:
Много се радвам, че сте направили тази страхотна моя рецепта. :)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря за коментара! :)
Ваня Георгиева коментира:
От големината на яйцата зависи и брашното, кое използвате?
Ваня Георгиева коментира:
Много се радвам!
Ваня Георгиева коментира:
Много ти благодаря Марче! И аз почти вече не използвам мас, преди като имахме домашна да но сега не. Само с масло и олио стават чудесни. А за оформянето просто ми дойде такава фантазия, пробвах хареса ми и затова реших да я споделя в Готвач.бг. Панделките също са много ефектни за специални поводи. Весело посрещане на празниците! :)
Ваня Георгиева коментира:
Страхотни са нали?