Gotvach.bg»Форум»Българска Кухня»Какво брашно използвате?

Какво брашно използвате?

  • 25.01.16 02:48#1Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008Какво брашно използвате?Кое брашно според вас е най-добро?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.01.16 02:49#2ViktoriqViktoriqЧиракРегистрация: 26.01.16Град: ВарнаОтговори: 205от: Какво брашно използвате?Използвам на София мел и съм доволна.ОтговорОтговор с цитат
  • 02.02.16 01:56#3Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър ШефРегистрация: 07.01.16Град: БориноОтговори: 554от: Какво брашно използвате?Любекс.ОтговорОтговор с цитат
  • 02.02.16 03:44#4Стоян КарагьозовСтоян КарагьозовНовакРегистрация: 01.04.11Град: ВарнаОтговори: 38от: Какво брашно използвате?София мел.Задължително.Никакви проблеми нямам с това брашно.Даже понякога не го пресявам като ме домързи и всичко си става.ОтговорОтговор с цитат
  • 02.02.16 03:55#5Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Какво брашно използвате?И аз съм на това мнение.Само София мел, е има изключения понякога с партидата.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.02.16 08:51#6Yana G.Yana G.ГотвачРегистрация: 01.02.16Град: ВарнаОтговори: 331от: Какво брашно използвате?София мел и СуворовоОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.16 07:29#7цветослава кирковацветослава кирковаГотвачРегистрация: 10.12.13Град: МездраОтговори: 108от: Какво брашно използвате?Определено София мел , гаранция за бели и пухкави пити и баници .ОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.16 09:48#8Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър ШефРегистрация: 17.12.15Град: МездраОтговори: 192от: Какво брашно използвате?Харесва ми на Кастело,София мел ,понякога използвам Топаз мел и Фамилия-общо взето,досега не съм попадала на лошо брашно и питките ми се получават ОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.16 09:59#9Албена АсеноваАлбена АсеноваГуруРегистрация: 08.05.13Град: ВарнаОтговори: 482от: Какво брашно използвате?Определено София Мел.Поне за мен е доказало качествата си.ОтговорОтговор с цитат
  • 14.02.16 12:01#10ИвелинаИвелинаЧиракРегистрация: 01.02.16Град: КарловоОтговори: 269от: Какво брашно използвате?София Мел.ОтговорОтговор с цитат
  • 14.02.16 12:32#11Рая АндоноваРая АндоноваМастър ШефРегистрация: 04.12.15Град: Велико ТърновоОтговори: 84от: Какво брашно използвате?И аз използвам София мел.ОтговорОтговор с цитат
  • 18.02.16 10:53#12Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234от: Какво брашно използвате?Аз ползвам стандартнота тип500 и съм доволнаОтговорОтговор с цитат
  • 24.04.16 09:52#13ViktoriqViktoriqЧиракРегистрация: 26.01.16Град: ВарнаОтговори: 205от: Какво брашно използвате?Аз използвам на София Мел, но кое е най-доброто не знам ОтговорОтговор с цитат
  • 25.04.16 09:24#14Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Какво брашно използвате?За мен най-доброто брашно е София мел - Екстра!ОтговорОтговор с цитат
  • 27.04.16 01:34#15marcheva14marcheva14Мастър ШефРегистрация: 21.11.12Град: СофияОтговори: 215от: Какво брашно използвате?Ползвам всякакви брашна, но най-хубави са тези на Divella и Mulino Bianco. Намират се в София в итал. магазини, също има и в Метро на Divella по 5 кг. Но трябва да се чете кое за какво е. Всяко брашно от тези си е различно за различни видове било сладкиши, хляб, различно е за пици, за торти. Това което е на Mulino Bianco е основно за торти, бишкоти и всякакви видове сладкиши, като коприна е. Когато ги свърша ползвам на СофияМел.ОтговорОтговор с цитат
  • 28.01.18 09:49#16Нина ИвановаНина ИвановаМастър ШефРегистрация: 03.01.17Град: СофияОтговори: 150от: Какво брашно използвате?София мел и съм доволна ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest