Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйца

Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйца

  • 30.01.16 08:29#1Ирина Андреева JolieИрина Андреева JolieГотвачРегистрация: 08.01.16Град: ТетевенОтговори: 339Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаКак приготвяте бъркани яйца?Разбивате ли ги предварително в купичка?Добавяте ли нещо специфично в рецептата? Споделете вашата изпитана рецепта за бъркани яйца.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.01.16 11:45#2МаринаМаринаПомощник ГотвачРегистрация: 11.11.13Град: БлагоевградОтговори: 340от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаАз си ги разбивам предварително в купа. Добавям малко натрошено сирене и чубрица. Загрявам тигана с малко олио и изсипвам разбърканите яйца. Понеже ги харесвам по-сочни ги оставям първоначално да се позапържат като омлет и после с 2-3 движения ги разбърквам и стават като на парцали (тоест не ги бъркам постоянно).ОтговорОтговор с цитат
  • 31.01.16 11:52#3Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаВ загрято олио , леко посолено ( слагам и щипка сол самардала ) сипвам разбити предварително яйца. Разбърквам и когато станат почти готови дръпвам от котлона и тогава добавям натрошеното сирене и леко смесвам с яйцата.ОтговорОтговор с цитат
  • 31.01.16 11:58#4Ирина Андреева JolieИрина Андреева JolieГотвачРегистрация: 08.01.16Град: ТетевенОтговори: 339от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаАз обичам да ги счупя директно в тигана в сгорешено краве масло.Не ги бъркам постоянно,за да станат както каза Марина на парцали.Подправям със сол и червен пипер ОтговорОтговор с цитат
  • 31.01.16 12:17#5Пламенова КристинПламенова КристинПомощник ГотвачРегистрация: 02.01.16Град: ИсперихОтговори: 308от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаВинаги ги бъркам предварително и слагам копър.ОтговорОтговор с цитат
  • 31.01.16 11:49#6Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 402от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаАз ги разбивам предварително и добавям натрошено сирене, малко черен пипер и ситно нарязан пресен магданоз. Загрявам олио и ги изсипвам като бъркам постоянно.ОтговорОтговор с цитат
  • 31.01.16 11:51#7Пламенова КристинПламенова КристинПомощник ГотвачРегистрация: 02.01.16Град: ИсперихОтговори: 308от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаПропуснах да кажа, че и кашкавал настъргвам понякогаОтговорОтговор с цитат
  • 02.02.16 12:39#8ElenaElenaНовакРегистрация: 02.02.16Град: -Отговори: 56от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцапредварително ги бъркам,а понякога от бъркани стават на омлет с добавкиОтговорОтговор с цитат
  • 02.02.16 09:53#9Лидия - ГериЛидия - ГериГотвачРегистрация: 04.12.15Град: ПерникОтговори: 570от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаАз ги разбърквам предварително със сирене и ги изпържвам в загрята мазнина. Оставям ги да хванат коричка като на омлет и ги разбърквам леко , за да останат на по- големи парчета.ОтговорОтговор с цитат
  • 02.02.16 10:38#10Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцапредварително и разбърквам , понякога запържвам лук и добавям яйцата много вкусно ставаОтговорОтговор с цитат
  • 12.02.16 12:29#11Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър ШефРегистрация: 07.01.16Град: БориноОтговори: 554от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаРазбивам яйцата директно в тигана.ОтговорОтговор с цитат
  • 12.02.16 02:40#12Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаПо някога ги разбърквам в купа, някога направо в тигана. Ако ги приготвям със някакъв зеленчук, най-напред го задушавам в маслото и след това добавям яйцата. :love:ОтговорОтговор с цитат
  • 12.02.16 02:41#13Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаПо някога ги разбърквам в купа, някога направо в тигана. Ако ги приготвям със някакъв зеленчук, най-напред го задушавам в маслото и след това добавям яйцата. :love:ОтговорОтговор с цитат
  • 12.02.16 03:03#14Мартина ТраковаМартина ТраковаПомощник ГотвачРегистрация: 17.07.12Град: СофияОтговори: 448от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаНе соля и не бъркам яйцата предварително! ОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.16 01:41#15Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаДиректно в тигана и сиренце натрошено с малко червен пиперОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.16 03:39#16Рая АндоноваРая АндоноваМастър ШефРегистрация: 04.12.15Град: ВарнаОтговори: 84от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаРазбърквам отделно яйцата като междувременно се загрява олио на котлона. Като се загрее, добавям яйцата и бъркам. Когато вече не са толкова течни, слагам натрошено сирене, подправки и понякога замразени зеленчуци, може и пресен пипер - всеки път различно, каквото има.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest