Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Как да използвам пащърнак?

Как да използвам пащърнак?

  • 26.04.16 11:32#1Биляна ВладоваБиляна ВладоваМастър ШефРегистрация: 17.02.16Град: ЕленаОтговори: 189Как да използвам пащърнак?Използвали ли сте пащърнак? Как да го използвам в супите?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.04.16 08:13#2marcheva14marcheva14Мастър ШефРегистрация: 21.11.12Град: СофияОтговори: 215от: Как да използвам пащърнак?Използвам го и имам винаги замразен. Това е кореноплоден зеленчук, който никога не дава алергични реакции и е много подходящ за направата на пюрета за бебета, примерно. Във всяка зеленчукова супа добавям от него.ОтговорОтговор с цитат
  • 28.04.16 01:50#3Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Как да използвам пащърнак?Не го харесвам много, и не го ползвам много много, най-много в супа да сложа малко.ОтговорОтговор с цитат
  • 28.04.16 08:31#4Нина Иванова ИвановаНина Иванова ИвановаМастър ШефРегистрация: 05.12.15Град: СофияОтговори: 112от: Как да използвам пащърнак?Не го харесвам,майка го харесва и слага в супи. Бях страшно учудена как двете ми щерки го ядяха като ги захранвах с него ОтговорОтговор с цитат
  • 28.04.16 09:25#5Албена АсеноваАлбена АсеноваГуруРегистрация: 08.05.13Град: ВарнаОтговори: 482от: Как да използвам пащърнак?Много е популярен,но иаз не го използвам.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest