Gotvach.bg»Форум»Търся Рецепта»Имам сач, но не съм ползвала досега?

Имам сач, но не съм ползвала досега?

  • 04.05.16 12:48#1МаринелкаМаринелкаНовакРегистрация: 02.02.16Град: МалчикаОтговори: -Имам сач, но не съм ползвала досега?Имам сач ,намазних го със сгорещена мазнина няколко пъти докато я попие помагайте, сега търся рецепти, страх ме е да не се спука.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.05.16 10:08#2Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Ами има и такава вероятност. Но желателно е сача да се слага на студен котлон. Имам публикувани рецепти . Ако те интересува, може да ги разгледаш. ОтговорОтговор с цитат
  • 12.07.16 06:05#3Monika IvanovaMonika IvanovaМастър ШефРегистрация: 10.04.16Град: ЛомОтговори: 252от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Аз пък го ползвам във фурна, но пак така - студен сач- студена фурна като се нагрява постепенно няма проблеми.Можеш да го правиш с всичко от зеленчуци, през меса та и до колбаси- като се смесят и си пуснат сока става разкошно.ОтговорОтговор с цитат
  • 12.07.16 09:08#4ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Имам сач, но не съм ползвала досега?все още нямам сач но ми харесва това което се приготвя в него може би някой ден ще си купя ОтговорОтговор с цитат
  • 12.07.16 09:13#5Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Приготвям на сач предимно банички и катмиОтговорОтговор с цитат
  • 12.07.16 09:36#6Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Страхотни катми се получават на сач, но зависи пак от какъв материал е. ОтговорОтговор с цитат
  • 12.07.16 09:45#7Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Купихме сача от ТрявнаОтговорОтговор с цитат
  • 12.07.16 09:53#8Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Моя е много стар от едно време и е много здрав, сега всичко вече изработват на бързо и не се знае за качеството.ОтговорОтговор с цитат
  • 12.07.16 10:01#9Monika IvanovaMonika IvanovaМастър ШефРегистрация: 10.04.16Град: ЛомОтговори: 252от: Имам сач, но не съм ползвала досега?аз много исках, подариха ми и сега като зачетох все неща, които не ми харесват видях...вкусно е, но се напива с мазнина и замирисва на гранясалоОтговорОтговор с цитат
  • 13.07.16 10:41#10Христилияна ДимитроваХристилияна ДимитроваМастър ШефРегистрация: 04.06.16Град: ПлевенОтговори: 238от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Аз също имам сач ,но не съм го използвала до сега във фурната. Приготвям на него свинско месо със зеленчуци и пърленки. Пърленките стават страхотни на сача ,опитайте и няма да съжалявате.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.08.16 10:45#11МариянаМариянаМастър ШефРегистрация: 26.03.16Град: -Отговори: 236от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Записвам се да следя темата, ще разгледам и рецептите с него в сайта.Скоро си купих и трябва да го пробвам.ОтговорОтговор с цитат
  • 07.08.16 06:24#12ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Имам сач, но не съм ползвала досега?имам един стар сач от времето на баба те са много издръжливи и вече е кален ,но искам нов с дръжки готини са и може да се поднесе на масата направо с него много е ефектно и ми харесва ОтговорОтговор с цитат
  • 13.08.16 12:37#13mihaelakostovamihaelakostovaНовакРегистрация: 17.11.15Град: -Отговори: 24от: Имам сач, но не съм ползвала досега?При първото използване сачът трябва да бъде обилно намазнен, много е важно да спазваш правилото студена скара-студен сач. Не трябва да включваш скарата да се загрява и след това да слагаш сача.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest