- 04.05.16 12:48#1Имам сач, но не съм ползвала досега?Имам сач ,намазних го със сгорещена мазнина няколко пъти докато я попие помагайте, сега търся рецепти, страх ме е да не се спука.ОтговорОтговор с цитат
- 28.05.16 10:08#2от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Ами има и такава вероятност. Но желателно е сача да се слага на студен котлон. Имам публикувани рецепти . Ако те интересува, може да ги разгледаш. ОтговорОтговор с цитат
- 12.07.16 06:05#3от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Аз пък го ползвам във фурна, но пак така - студен сач- студена фурна като се нагрява постепенно няма проблеми.Можеш да го правиш с всичко от зеленчуци, през меса та и до колбаси- като се смесят и си пуснат сока става разкошно.ОтговорОтговор с цитат
- 12.07.16 09:08#4от: Имам сач, но не съм ползвала досега?все още нямам сач но ми харесва това което се приготвя в него може би някой ден ще си купя ОтговорОтговор с цитат
- 12.07.16 09:13#5от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Приготвям на сач предимно банички и катмиОтговорОтговор с цитат
- 12.07.16 09:36#6от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Страхотни катми се получават на сач, но зависи пак от какъв материал е. ОтговорОтговор с цитат
- 12.07.16 09:45#7от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Купихме сача от ТрявнаОтговорОтговор с цитат
- 12.07.16 09:53#8от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Моя е много стар от едно време и е много здрав, сега всичко вече изработват на бързо и не се знае за качеството.ОтговорОтговор с цитат
- 12.07.16 10:01#9от: Имам сач, но не съм ползвала досега?аз много исках, подариха ми и сега като зачетох все неща, които не ми харесват видях...вкусно е, но се напива с мазнина и замирисва на гранясалоОтговорОтговор с цитат
- 13.07.16 10:41#10от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Аз също имам сач ,но не съм го използвала до сега във фурната. Приготвям на него свинско месо със зеленчуци и пърленки. Пърленките стават страхотни на сача ,опитайте и няма да съжалявате.ОтговорОтговор с цитат
- 06.08.16 10:45#11от: Имам сач, но не съм ползвала досега?Записвам се да следя темата, ще разгледам и рецептите с него в сайта.Скоро си купих и трябва да го пробвам.ОтговорОтговор с цитат
- 07.08.16 06:24#12от: Имам сач, но не съм ползвала досега?имам един стар сач от времето на баба те са много издръжливи и вече е кален ,но искам нов с дръжки готини са и може да се поднесе на масата направо с него много е ефектно и ми харесва ОтговорОтговор с цитат
- 13.08.16 12:37#13от: Имам сач, но не съм ползвала досега?При първото използване сачът трябва да бъде обилно намазнен, много е важно да спазваш правилото студена скара-студен сач. Не трябва да включваш скарата да се загрява и след това да слагаш сача.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest