Суха или жива мая?

  • 02.07.16 12:03#1Monika IvanovaMonika IvanovaМастър ШефРегистрация: 10.04.16Град: ЛомОтговори: 252Суха или жива мая?Интересувам се каква е разликата между живата мая и тази в пакетчета. Аз да си призная използвам само суха и досега всичко ми е било супер, но познатите ми винаги ме гледат с недоверие и казват, че кубчето е по-добро. Какво е вашето мнение?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.05.18 08:57#2МиссаМиссаПомощник ГотвачРегистрация: 09.02.17Град: Велико ТърновоОтговори: 85от: Суха или жива мая?Аз също предпочитам живата мая, но в хлебопекарната използвам суха. Наистина се съхранява лесно и винаги можеш да имаш няколко пакетчета вкъщи за резерва.ОтговорОтговор с цитат
  • 31.05.18 08:58#3МиссаМиссаПомощник ГотвачРегистрация: 09.02.17Град: Велико ТърновоОтговори: 85от: Суха или жива мая?относно живата мая и тя може да се използва в хлебопекарна, но дозирането е трудно и трябва да се разтваря във водаОтговорОтговор с цитат
  • 03.07.18 09:55#4PetiPetiЧиракРегистрация: 01.07.18Град: БалчикОтговори: 31от: Суха или жива мая?За предпочитане е жива.Хубава е на Виво и тази от Лидл например.ОтговорОтговор с цитат
  • 12.07.18 10:30#5Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаМастър ШефРегистрация: 07.12.16Град: ПловдивОтговори: 231от: Суха или жива мая?За мен е без значение, каква ще е жива или гранулирана. Използвам каквато имам в наличност.ОтговорОтговор с цитат
  • 08.09.20 11:14#6PetiPetiЧиракРегистрация: 01.07.18Град: БалчикОтговори: 31от: Суха или жива мая?С кубче мая всичко става по хубаво.Определено с кубче мая и пресято хубаво брашно тестото се получава.По добре бухваОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest