Gotvach.bg»Форум»Консервиране на храни»Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?

Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?

  • 21.07.16 06:58#1гина райчевагина райчеваНовакРегистрация: 18.02.16Град: КесаревоОтговори: 55Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?Мили дами почваме да правим туршиите ?първо почваме от краставиците
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.07.16 02:18#2Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?краставичките слагаме в буркани, добавяме лук , копър, черен пипер, оцет, сол, захар, наливаме студена вода и запечатваме с капачки. Варим докато си променят цвета след завиране на водата. Изваждаме и обръщаме върху капачките.Като се охладят подреждамеОтговорОтговор с цитат
  • 24.07.16 09:09#3ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?ами зависи какво се прави - някой се правят като се варят за капачката ,други се оставят на слънце без да се варятОтговорОтговор с цитат
  • 30.07.16 09:09#4ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?днес правих краставички и ги варих 5 минути за капачка да сменят цвета си и да се хрупкавиОтговорОтговор с цитат
  • 20.08.16 07:53#5Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?Много зависи от рецептата - дали има нужда от стерилизиране или пък друг начин на съхранение.ОтговорОтговор с цитат
  • 22.08.16 10:19#6Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?Предпочитам да изварявам целите буркани,така ми е най-сигурно,трайността им е гарантирана за дълго времеОтговорОтговор с цитат
  • 22.08.16 01:30#7ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?приготвих и камби ,моркови и карфиол в 3 литрови буркани без варене с аспирин Много не ми харесва но не ми се варят буркани в тези жеги ОтговорОтговор с цитат
  • 05.09.16 09:08#8Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?И от двата вида правя но като че ли като се стерилизират за капачка си е най добре.ОтговорОтговор с цитат
  • 05.09.16 11:49#9Албена АсеноваАлбена АсеноваГуруРегистрация: 08.05.13Град: ВарнаОтговори: 482от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?Както е описано по рецепта.Не са ми чужди и двата начина.ОтговорОтговор с цитат
  • 07.09.16 02:38#10Лидия - ГериЛидия - ГериГотвачРегистрация: 04.12.15Град: ПерникОтговори: 570от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?Варя целите буркани.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.09.16 12:31#11Мария БожиловаМария БожиловаМастър ШефРегистрация: 09.12.15Град: СофияОтговори: 37от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?Стерилизирам за капачката, не съм сигурна в издръжливостта на туршия с вряла вода.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest