Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хляб

Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хляб

  • 21.07.16 10:48#1Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябНаскоро четох, че бакпулверите не са много полезни и е по- добре да използваме сода за хляб . На какво мнение сте, да не използваме ли или да ползваме бакпулвер?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.07.16 10:21#2ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябаз ползвам и двете без притеснения ,но клоня повече към содата защото тя е по полезна ОтговорОтговор с цитат
  • 05.08.16 10:10#3МариянаМариянаМастър ШефРегистрация: 26.03.16Град: -Отговори: 236от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябАз ползвам и двете, но смятам, че по - добре е бакпулвера.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.08.16 09:57#4ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябскоро четох че бакпулвера е не само за торти и сладкиши ,с него се мият зъбите Четката се топи в бакпулвера и се търка на зъбите ,стават чисти и бели, още не съм опитала ,ако някой го е правил нека сподели ОтговорОтговор с цитат
  • 06.08.16 11:43#5Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябне съм пробвала, но дали не уврежда емайлаОтговорОтговор с цитат
  • 08.08.16 04:00#6Лидия - ГериЛидия - ГериГотвачРегистрация: 04.12.15Град: ПерникОтговори: 570от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябАз използвам и двете. А относно споменатото в по - горният пост , съм чувала / и дори пробвала/ да мия зъбите си със сода за хляб/ а не с бакпулвер/ . Тя спомага за тяхното избелване.ОтговорОтговор с цитат
  • 30.08.16 03:50#7VeselinaVeselinaИноваторРегистрация: 22.06.16Град: -Отговори: 235от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябПавя сладкиши и закуски и с бакпулвер и сода.Повечето от изпитаните ми рецепти са с бакпулвер.ОтговорОтговор с цитат
  • 23.09.16 08:47#8АркаАркаНовакРегистрация: 03.09.16Град: СвищовОтговори: 33от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябПолзвам и двете.Зависи от това какво ще приготвям.ОтговорОтговор с цитат
  • 23.09.16 09:19#9Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър ШефРегистрация: 17.12.15Град: МездраОтговори: 192от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябИзползвам предимно бакпулвер,освен ако рецептата не изисква използването на сода ОтговорОтговор с цитат
  • 23.09.16 09:45#10Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябПоследно време използвам сода за хляб и лимонтозу 1к.+1 к лъжички.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.09.16 06:15#11Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябСъс содата за хляб, също ли хубаво бухва тестотоОтговорОтговор с цитат
  • 24.09.16 08:43#12Христилияна ДимитроваХристилияна ДимитроваМастър ШефРегистрация: 04.06.16Град: ПлевенОтговори: 238от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябИзползвам и двете, зависи какво ще приготвям.ОтговорОтговор с цитат
  • 09.10.16 09:31#13Теодора МещероваТеодора МещероваПомощник ГотвачРегистрация: 25.02.16Град: СвищовОтговори: 217от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябНай- често използвам бакпулвер, а когато нямам и имам сода и лимонтозу ги смесвам и се получава бакпулверОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest