Gotvach.bg»Форум»Правила на сайта, критики и предложения»Нов формат на кулинарния ни конкурс с мноого награди

Нов формат на кулинарния ни конкурс с мноого награди

  • 13.09.16 07:39#1AdminAdminАдминистраторРегистрация: 04.10.08Град: -Отговори: 103Нов формат на кулинарния ни конкурс с мноого наградиЗдравейте Кулинари,

    мислим за следващата година да въведем нов формат на нашия кулинарен конкурс. Идеята се изразява в това всеки да събира точки, които в един момент ще може да осребри срещу дадена награда. Така ще можем да въведем мноого награди, които да осребрявате когато съберете съответните точки.

    Например за 2000 точки да кажем ще можете да спечелите пасатор, миксер или електрическа кана. За 3000 точки можете да спечелите да кажем блендер, ютия, тостер или кафемашина. За 4000 точки можете да спечелите електрическа скара, мултикукър или електрически робот. За 10 000 точки можете да спечелите смартфон, фотоапарат или лаптоп. Така като спечелите 2000 точки ако искате можете да си вземете една от наградите, по избор, които се дават за 2000 точки, ако не искате можете да продължавате да събирате точки за някоя по-голяма награда. Когато съберете ние ви изпращаме наградата.

    Когато вземете една награда, натрупаните точки се нулират и почвате да събирате отново за следващата награда, която искате да получите. Така ще можем да въведем голямо разнообразие от награди, а вие обичате да готвите така или иначе и ще си печелите награди периодично, които ще можете да си ги избирате. И най-важното, няма да има открита конкуренция по-между ви, защото всеки, който си събере необходимите точки ще си спечели желаната награда независимо от точките на останалите.

    На нас ни харесва идеята, а вие какво мислите? Някакви предложения и идеи?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.06.18 03:26#2МиссаМиссаПомощник ГотвачРегистрация: 09.02.17Град: Велико ТърновоОтговори: 85от: Нов формат на кулинарния ни конкурс с мноого наградиТова е чудесно! Къде бих могла да разгледам ранговете, защото не ги открихОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest