Gotvach.bg»Форум»Българска Кухня»Тънкости при Готвене в гърне

Тънкости при Готвене в гърне

  • 13.02.17 10:22#1МиссаМиссаПомощник ГотвачРегистрация: 09.02.17Град: Велико ТърновоОтговори: 85Тънкости при Готвене в гърнеНякой би ли споделил тънкостите при готвене в гърне и други глинени съдове
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.12.20 01:29#2Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаМастър ШефРегистрация: 07.12.16Град: ПловдивОтговори: 231от: Тънкости при Готвене в гърнеСготвено ястие в глинен съд неможе да се сгреши! То все става вкусно!
    Важно е да се помни едно - глинения съд се слага винаги в студена фурна или котлон! Не всички са пригодени за газов котлон!
    Другото важно да се знае е, че първоначално ястието се готви на силна температура а след това на слаба. Готви се по- продължително време така.
    Хубаво е сготвеното в глинен съд ястие да отлежи няколко часа - става по-вкусно!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest