Снимката не пасва на темата

  • 24.02.17 11:05#1Yordanka KovachevaYordanka KovachevaАвторРегистрация: 03.02.17Град: ПловдивОтговори: 41Снимката не пасва на тематаСлучвало ли ви се е да сготвите дадено "чуждо "ястие и да сложите снимка с вашето произведение и да ви кажат, че "снимката не пасва с темата ",след като всъщност си пасва, понеже е сготвена по рецептата?? И през това време много хора си чукат на бутончето, че са сготвили нещо, без изобщо да са го сготвили и това е ок и си получават точките.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.04.17 10:34#2Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428от: Снимката не пасва на тематаСлучвало ми се е да сготвя по рецепта и изобщо да не става за ядене. Снимка не съм слагала, защото на снимката ще го докарам, ама това че не сме го изяли няма как да го хвана в кадър. Честно да си кажа съм спестявала коментара на рецептата защото тука са се събрали такива "сръдли", че ако напишеш нещо по различно от "супер е" или "разкошно е" се почват едни драматизми и хленчения като в детската градина и реших да им ги спестя. Държа да отбележа, че съм опитвала и няколко рецепти, които наистина са чудесни. Относно бутона сготви в началото и аз се дразнех и го натисках само ако наистина съм сготвила и прикачила снимка, но в последствие след дълго мрънкане от моя страна, реших че няма смисъл и го приемам като един вид бонус точка към активността ми, та бих те посъветвала натискай си го, никой няма да ти каже браво, че си принципна, докато другите си трупат точки към резултата с този бутон.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.04.17 12:44#3Yordanka KovachevaYordanka KovachevaАвторРегистрация: 03.02.17Град: ПловдивОтговори: 41от: Снимката не пасва на тематаЗдравей Сия. Благодаря ти за отговора ,чак ми олекна, че някой мисли като мен.
    Когато отворих тази тема бях малко афектирана, но после ми мина Все още се дразня на някакви несправедливости, които срещам, но по -рядко. Все пак нали тук сме за удоволствие, а не да се ядосваме.
    Съгласна съм и за дозата лицемерие, която съществува, усетих я макар да съм регистрирана отскоро. Наистина е хубаво, когато някой те поощри и похвали, но трябва да сме способни и да понасяме критики. То иначе не е интересно... Просто понякога се получава несправедливо, че абсурдни рецепти и снимки са одобрени, а много прекрасни и хубави не.
    Прегръдки от мен
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest