Как да сварим перфектни яйца без да се счупят?

  • 06.04.17 06:09#1Tania RusenovaTania RusenovaИноваторРегистрация: 08.01.17Град: КарнобатОтговори: 6Как да сварим перфектни яйца без да се счупят?Спазвате ли точно пропорциите на водата и броя на яйцата?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.04.17 07:55#2zarq666@gmail.comzarq666@gmail.comИноваторРегистрация: 20.01.17Град: ПанагюрищеОтговори: 63от: Как да сварим перфектни яйца без да се счупят?Аз лично изваждам яйцата от хладилника поне няколко часа, за да се темперират. Избирам тенджера с по-дебело дъно, покривам го с хавлиена кърпа и нареждам яйцата на един ред плътно едно до друго. Заливам с хладка вода, добавям една две супени лъжици сол и пускам котлона на по-слаба степен. Когато са готови, ги оставям в горещата вода да си изстинат от самосебеси. Ако се пукне някое яйце е изключение.ОтговорОтговор с цитат
  • 21.04.17 08:09#3zarq666@gmail.comzarq666@gmail.comИноваторРегистрация: 20.01.17Град: ПанагюрищеОтговори: 63от: Как да сварим перфектни яйца без да се счупят?А за водата - просто наливам два пръста вода над яйцата. ОтговорОтговор с цитат