Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»Развалена Мая за хляб?

Развалена Мая за хляб?

  • 29.04.17 01:33#1София ХристоваСофия ХристоваНовакРегистрация: 28.06.16Град: ЛомОтговори: 25Развалена Мая за хляб?Как да разберем дали маята за хляб не е годна за ползване?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.05.18 04:05#2Йозлям КадироваЙозлям КадироваГотвачРегистрация: 28.08.17Град: ВарнаОтговори: 28от: Развалена Мая за хляб?1. От срока на годност
    2. Случвало ми се е да е минал срока, но маята да е все още годна. Развалената се усеща по една остра гадна миризма, не обичайната на маята.

    Затова и обичам сухите маи.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.02.19 07:26#3Марияна борисоваМарияна борисоваЧиракРегистрация: 09.01.17Град: Велико ТърновоОтговори: 15от: Развалена Мая за хляб?Миризмата,иначе ще изхвърлите готовото тесто в кофата.На мен ми се е случвало няколко пъти и за това ползвам само сухаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest