За повтарящите се рецепти

  • 29.10.17 05:48#1Теодора МещероваТеодора МещероваПомощник ГотвачРегистрация: 25.02.16Град: СвищовОтговори: 217За повтарящите се рецептиТака, публикувам тази форумна тема, защото се дразня, когато трият моя рецепта под предлог, че в сайта имало много такива, а има потребители с едни и съши рецепти с различни имена! Има хора със сто рецепти за питки и със сто рецепти за палачинки, но с различни имена!

    Е, не знам дали ще ме плюете и не ме интересува, но питам аз това справедливо ли е спрямо останалите? Справедливо ли е да се качват рецепти с по два продукта, а наистина стойностните да се отхвърлят?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.10.17 11:02#2AdminAdminАдминистраторРегистрация: 04.10.08Град: -Отговори: 103от: За повтарящите се рецептиТеодора,

    радвай се, че още не съм те блокирал. Първо защото имаше доста крадени рецепти и снимки, второто защото пускаш неща, голяма част от които въобще не стават и нямат никаква визия или се повтарят многократно в сайта, и трето защото постоянно досаждаш и се оплакваш.

    Когато дадена рецепта е презентирана хубаво, има хубава снимка и се вижда, че потребителката се е постарала, дори и да е подобна с други такива, ние я публикуваме. Но когато публикуваш един кекс, който на нищо не прилича, снимката е под всякаква критика, и има още 50 такива рецепти, е няма как да я публикуваме. Ние се излагаме с това.

    Хората са тук, за да се забавляват. На много от потребителите в сайта готвенето е хоби и удоволствие, и се вижда когато една рецепта е изпипана до най-малката подробност и красиво представена. Ние също се радваме на всяка хубава рецепта. Да не си мислиш, че нашата цел е да стоим и да трием рецептите на потребителите?

    Така че, запретвай ръкави и стига си се оплаквала. Имаш нелоши неща, но имаш и много неща, които са просто кофти и не стават.

    Нека и другите потребители си кажат мнението, все пак всички могат да ти видят рецептите.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.10.17 08:45#3Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428от: За повтарящите се рецептиТеодора, аз недоумявам точно ти с каква съвест пишеш за справедливост? Сериозно си мисля че имаш някакъв проблем, но той определено не ти е в сайта. Като ти гледам повърнатата рецепта на зеления фасул с яйцата ми иде да отида до тоалетната и си мисля че редакторите даже са много толерантни към теб. Аз искам да те питам: Нали щеше да се промениш, нали всеки грешал и се учел от грешките си и си била взела поука? Каква поука си взе та продължаваш да качваш снимки, които не са твои и неща които не си приготвила ти? Ти нас за балъци ли ни взе или какво? Ще си кажеш ли от къде взе снимките които пускаш напоследък или аз да ти кажа? Ти справедлива ли си? Много са хубави снимките ама да бяха и твои щеше да е много добре. Кога ги направи прасковките които си качила към една от рецептите тук, орехчетата, сладките, тортата, или да питам хората които са ги пуснали по групите, защо снимките им са у теб? Мислиш ли че не си личи, кога снимките са твои и кога не? Всеки кулинар има стил на снимане, само ти нямаш, защото всяка снимка е правена от различен човек и това не си ти! Как не ти е неудобно, и искаш после уважение...Хора като теб си стоят вечно на едно място и тъпчат ли тъпчат, свикнали на готово, но стигнали до никъде, та така и ти... Нали готвиш, постарай се, приготви нещо, пусни го, с твои усилия, защо падаш толкова ниско, научи се да уважаваш труда на хората, за да те уважават и теб! Права си за едно, има кулинари с много рецепти за питки, палачинки, аз имам много със свинско, ама ние сме ги приготвили, снимали и изяли, рецептите са актуални, търсени и посещавани, за разлика от твоите, които нито си приготвила, нито снимала нито яла! И понеже знам че отново ще почнеш да отричаш ще дам пример : Влезте във фейс групата на Теди Титова -Домашни вкусотии, и вижте прасковките как са публикувани и приготвени от Йордан Христов април месец и Теодора после качва две от снимките му тук към рецепта за прасковки... Браво Теодора, видяхме промяната ти!ОтговорОтговор с цитат
  • 31.10.17 12:52#4Теодора МещероваТеодора МещероваПомощник ГотвачРегистрация: 25.02.16Град: СвищовОтговори: 217от: За повтарящите се рецептиСия, изпитваш ли задоволство, когато плюеш хората?!? Така отвътре става ли ти приятно, спиш ли спокойно? Как все на тебе някой ти е крив и все на тебе нещо не ти е наред?!? Не ти позволявам да даваш епитети за рецептите ми! Това, че на теб ти се вижда такова- не значи, че и за другите е така! Писна ми от твоята злобна личност, която само знае да плюе и да се подиграва на хората! Не ти влиза в работата какво, как и защо правя! Престани да се заяждаш с мен, защото наистина ми писна от жалката ти злоба! Каквато и да съм, каквото и да съм направила, нямаш абсолютно никакво право да ме съдиш и да ме плюеш!!! Не се оправдавам! Ама, айде стига вече, че наистина ми дойде до гуша от теб! Не съм ти искала мнението за рецептите ми, ако случайно ми потрябва- ще те уведомя! Хайде със здраве и престани да ме обиждаш и хулиш!!! "Повърнята" както я наричаш ти, а именно зеленият боб с яйцата, мога да ти кажа, че се хареса и се изяде за нула време! Това, че не ти харесва на теб и на злобната ти душица е отделен въпрос! Приключвам темата и ще помоля админ да я изтрие! Ще го помоля също и да спре по някакъв начин тази злоба и тези отвратителни коментари, защото на мен не ми пука, но има хора, които ще се разстроят от пиперливия език на г-жа Рибагина! Не мисля, че подобни коментари като храна за прасета и повърня трябва да се допускат, защото всеки е положил труд за ястието си и тези думи звучат наистина обидно! Никога не съм си позволявала да обиждам нечия рецепта, защото всеки се старае по някакъв начин! А колкото до повтарящите се рецепти- еми извинявайте, ала да имаш пет страничи само с рецепти за питки или три страници само за палачинки ми се струва някак дразнещо! Тестото е едно и също, просто името е друго! Хайде приключвам темата! ОтговорОтговор с цитат
  • 31.10.17 08:08#5Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428от: За повтарящите се рецептиТеодора, много спокойно си спах, спинках си като бебе, моята съвест е чиста за разлика от твоята, аз не си присвоявам чужд труд. Ако това че съм ти казала истината в очите за теб е плюене, ок, да изпитах задоволство, защото ти за мен не си човек, който заслужава уважение!
    Тук не може да ми кажеш какво позволяваш и какво не, позволявай си у вас, сайта е обществен, ти публикуваш в интернет и мога да давам каквито си искам епитети на рецептите ти. Злобата май я бъркаш с неприязън - не съм злобна, просто не мога да те понасям, писна ми да стоят всички и да не се предприема нищо, а ти да продължаваш да копираш чуждите снимки и да се правиш на ни лук яла ни лук мирисала! Ти знаеш ли на мен колко снимки са ми откраднали и как се чувствам когато си видя труда някъде публикуван от някой си който даже не си е направил труда да прочете какво е? Хич не ти и дреме, ти труд не полагаш, ти се подиграваш с хората и с труда им. Кажи помниш ли имената на хорицата на които взе снимките им? Нали се беше поправила, кое поправи? Обясни на всички, защо продължаваш да си присвояваш снимки, пишеш абсурдни рецепти към тях и после дори се жалваш и изискваш, пък даже и с претенции...Мислиш че като редакторите са ги проверили и не намерили в гугъл няма да блеснат от някъде ли? Ти съвсем ни взе за "шишарки". И последно ще ти кажа: душицата ми не е никак злобна, напротив, просто не понасям лъжци, крадци, лицемери и интриганти!
    Към теб няма какво да злобея, нито можеш да готвиш, нито снимаш, бива те само в избирането на хубави чужди снимки, които да си вземеш!
    Ако бях злобна до сега да те бях изтипосала в групите, те там такива като теб много ги обичат, да им покажа как готви Теодора с техните снимки )
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.10.17 09:45#6ИренаИренаНовакРегистрация: 26.08.13Град: СофияОтговори: 1от: За повтарящите се рецептиНяма да коментирам качеството на рецептите Ви, мога само да кажа, че такова нещо няма да стъпи на масата у дома. Това, което не разбирам, е как така удобно не отговаряте на твърденията, че крадете снимки от кулинарните групи? Крадете, Теодора, много крадете, и имате очи да говорите. На Ваше място бих напуснала веднага и не бих се замислила и за секунда да се включвам повече в кулинарни форуми или групи. Ще направите услуга на много хора. Благодаря предварително .ОтговорОтговор с цитат
  • 31.10.17 11:23#7AdminAdminАдминистраторРегистрация: 04.10.08Град: -Отговори: 103от: За повтарящите се рецепти@Теодора: С най-голямата си наглост крадеш отново чужди снимки, въпреки че няколко пъти беше предупредена. Преди 2-3 дни ти честитихме за месената торта, която качи, а се оказа, че снимката е открадната от рецептата на Йордан Христов, а ти самата нищо не си приготвила, ето линка: https://www.facebook.com/groups/131301297027797/permalink/495424773948779/

    Не знам как може да имаш наглостта да мрънкаш и недоволстваш постоянно при положение, че ти самата нарушаваш правилата нон стоп и не уважаваш труда на другите.

    Не знам как за толкова време не се научи, че такива неща не се толерират. На кой ще му е приятно да му крадат снимките и някой да си ги представя за свои.

    Тук хората се стараят, готвят, снимат, а ти се чудиш как да печелиш на чужд гръб... И то да ти беше за първи път, да не знаеш, добре, но си предупреждавана незнам си колко пъти... Да беше една снимка, също добре, но всички сладки, подковите, еклерите, прасковките, агнешкото печено,сладките цветчета, пълнения хляб, картофената торта, питките с руска салата които е пуснала рецепта всъщност са еклери със руска салата, орехчетата, фунийките, целувките, салатите, палачинковата торта, просто всичко, което има що годе нормален вид не е твое, а на Йордан Христов. Е тук вече чашата преля.

    Сори, ама няма как да стане повече. Твоето участие в сайта приключи!

    Точка.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest