Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Преди да изпържите дроб, в какво го накисвате?

Преди да изпържите дроб, в какво го накисвате?

  • 16.02.18 07:22#1МерлинМерлинНовакРегистрация: 07.01.17Град: БлагоевградОтговори: -Преди да изпържите дроб, в какво го накисвате?Здравейте !
    Преди да изпържите дроб, в какво го накисвате ?

    Знам, че накиснат в прясно мляко за 1-2 часа, става много крехък, а други го поръсват със сода бикарбонат за 15- 20 минути, измиват и пържат.
    Как го правите Вие ?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.02.18 05:20#2Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаМастър ШефРегистрация: 07.12.16Град: ПловдивОтговори: 231от: Преди да изпържите дроб, в какво го накисвате?Накиснат в прясно мляко е най-добрият вариант за мен!ОтговорОтговор с цитат
  • 29.02.20 02:59#3Аника ВойтАника ВойтМастър ШефРегистрация: 02.01.20Град: СозополОтговори: 87от: Преди да изпържите дроб, в какво го накисвате?И аз кисна в прясно мляко.ОтговорОтговор с цитат
  • 29.02.20 10:14#4Мария БожиловаМария БожиловаМастър ШефРегистрация: 09.12.15Град: СофияОтговори: 37от: Преди да изпържите дроб, в какво го накисвате?Не го кисна в нищо, но го овалвам в брашното и го оставям малко да постои, за да не изгори веднага отвън, а вътре да е суров.Пържа на умерен огън.Като го извадя от тигана го слагам под капак, за да стане мек.ОтговорОтговор с цитат
  • 01.02.22 01:48#5Боряна АтанасоваБоряна АтанасоваЧиракРегистрация: 03.05.20Град: ПлевенОтговори: 59от: Преди да изпържите дроб, в какво го накисвате?Аз го кисна в прясно мляко става крехъкОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest