Захарно тесто?

  • 22.02.18 10:27#1KatqKatqНовакРегистрация: 17.04.16Град: ЯмболОтговори: -Захарно тесто?Кой е по сполучливите вариант пареното захарно тесто или другият вариант
    И кои е по лесен за работаю?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.02.18 10:28#2Цветанка ЦветановаЦветанка ЦветановаГотвачРегистрация: 03.05.16Град: ЦеновоОтговори: 23от: Захарно тесто?Аз винаги съм залагала на пареното тесто,просто винаги ми се получава ОтговорОтговор с цитат
  • 04.03.18 03:01#3Станислава АрмяноваСтанислава АрмяноваИноваторРегистрация: 09.01.17Град: Велико ТърновоОтговори: 67от: Захарно тесто?И аз подкрепям варианта с пареното тесто.ОтговорОтговор с цитат
  • 22.03.18 12:54#4Илияна ДимоваИлияна ДимоваМастър ШефРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 662от: Захарно тесто?А изработените сладкарски - готварски, украси от парено тесто, може ли да се консумират ?ОтговорОтговор с цитат
  • 22.03.18 02:30#5Цветанка ЦветановаЦветанка ЦветановаГотвачРегистрация: 03.05.16Град: ЦеновоОтговори: 23от: Захарно тесто?Да,може да се консумират това си е парено тесто омесено с пудра захар ОтговорОтговор с цитат