Вкусна агнешка дроб сърма

Вкусна агнешка дроб сърма

0

190 градуса. Когато е готово, се прави заливка от яйцата и киселото мляко и заливаме дроб сърмата. Запичаме още няколко минути. Сервира се с кисело мляко....

1

Агнешка Дроб Сърма

Разгледай всички 45 авторски предложения за агнешка дроб сърма в Готвач.бг.
Агнешка дроб сърма

Агнешка дроб сърма

5

Зеленият лук се задушава и към него се прибавя ориза и нарязаните на дребно и сварени предварително дреболии. Разбърква се добре. Прибавя се...

Ароматна дроб сърма

Ароматна дроб сърма

Сварете комплекта за дроб сърма/дроб, чревца, шкембе/ и нарежете на подходящи парчета. Нарежете лука на ситно и го задушете в тавата с...

Фалшива дроб сърма

Фалшива дроб сърма

4

Лука нарязвам на ситно. Запържвам каймата и лука, добавям ориза. Премествам в тава за печене, добавям подправките. Наливам вода и запичам до...

Супа от агнешка главичка, сърце и бял дроб

Супа от агнешка главичка, сърце и бял дроб

2

месото, очите, мозъка и езика, като се обелва докато е топъл) и по-големите парчета нарежете на по-дребни. Сърцето и белия дроб, предварително...

Агнешко сърма-кебап

Агнешко сърма-кебап

1

Обезкостеното месо нарязваме на хапки, осоляваме и запържваме до златисто в мазнината. Тогава прибавяме нарязания лук наситно и задушаваме за 5-6...

Вкусна агнешка дроб сарма

Вкусна агнешка дроб сарма

Сварените дреболии (без черен дроб) нарежете на ситно. Поставяте ги в тавата с нагрятото олио заедно с подправките, нарязания на ситно лук и...

Празнична агнешка дроб сарма

Празнична агнешка дроб сарма

2

черен дроб, нарязан на парченца. Пържете ги 15 минути. Прибавете нарязаните на дребни парчета сварените бял дроб и сърце. Пържете и...

Агнешка дроб – чорба

Агнешка дроб – чорба

4

Дробът и сърцето се слагат във вряща подсолена вода. Варят се 10 мин. след което се изваждат и се нарязват на дребни парчета и се връщат във...

Агнешки сърца с ориз

Агнешки сърца с ориз

1

Хубаво измийте и почистете агнешките сърца. Сложете ги да се варят с водата и оцета, едро нарязания морков, дафиновите листа, кромида и цели...

Агнешки дроб в було

Агнешки дроб в було

Дробът го бланшираме във вряща вода, посоляваме го, нарязваме и го разпределяме в булото заедно със скилидките чесън. Завиваме го добре...

Агнешки дроб с лук

Агнешки дроб с лук

1

Сваряваме в подсолена вода дроба, нарязан на парчета. В тиган разтопяваме маслото. Добавяме нарязания на ситно лук и оставяме да се задуши...