петък, 12 февруари
Агнешка дроб сърма

Агнешка дроб сърма

4

Зеленият лук се задушава и към него се прибавя ориза и нарязаните на дребно и сварени предварително дреболии. Разбърква се добре. Прибавя се

1

Агнешка Дроб Сърма

Разгледай всички 16 авторски предложения за агнешка дроб сърма в Готвач.бг.
Свинска дроб сърма

Свинска дроб сърма

18.04.2012

течността от ориза. Разбийте яйцата с прясното и кисело мляко, малко сол, сода и брашното и полейте дроб сърмата. Върнете да се запече, докато поливът стегне.

Вкусна пилешка дроб сърма

Вкусна пилешка дроб сърма

11.02.2016

Запържвам пилешките гърди и дробчета за кратко. Изваждам ги и в същата мазнина задушавам лука до омекване. Добавям ориза и бъркам, докато стане

Дроб сърма с пилешки воденички

Дроб сърма с пилешки воденички

03.12.20113

Воденичките се сваряват в подсолена вода. Лукът се запържва в сгорещената мазнина, добавят се оризът, нарязаните воденички и подправките

Агнешко сърма-кебап

Агнешко сърма-кебап

04.05.20111

Обезкостеното месо нарязваме на хапки, осоляваме и запържваме до златисто в мазнината. Тогава прибавяме нарязания лук наситно и задушаваме за 5-6

Агнешки сърца с ориз

Агнешки сърца с ориз

13.04.20121

Хубаво измийте и почистете агнешките сърца. Сложете ги да се варят с водата и оцета, едро нарязания морков, дафиновите листа, кромида и цели

Агнешка дроб – чорба

Агнешка дроб – чорба

20.09.20103

Дробът и сърцето се слагат във вряща подсолена вода. Варят се 10 мин. след което се изваждат и се нарязват на дребни парчета и се връщат във

Агнешка дроб-чорба

Агнешка дроб-чорба

12.04.2015

нарязания дроб, ориза и останалите домати, нарязани на ситно. Слагат се градинските подправки и солта. Оставете чорбата да къкри около 40 минути

Агнешка дроб сарма на фурна

Агнешка дроб сарма на фурна

10.04.2015

Залейте агнешкия комплект със студена вода, кипнете и варете до готовност. Извадете сварените бял, черен дроб и сърце, като запазите бульона от

Агнешка дроб-сарма на скара

Агнешка дроб-сарма на скара

01.09.2014

Измиваме добре агнешките дреболии и ги нарязваме на кубчета. Нарязваме на дребно лука и джоджена. Разбъркваме всичко и овкусяваме с черен

Пържен агнешки дроб

Пържен агнешки дроб

14.06.2011

Почистете агнешкия дроб и го сложете да се свари до полуготовност. Извадете дроба, нарежете го на тънки филийки, а бульона запазете. Оваляйте

Агнешка дроб-чорба със застройка

Агнешка дроб-чорба със застройка

08.08.2014

Дробът се измива добре със студена вода. Слага се да ври в подсолена вода. Добавят се нарязаните лук, морков и целина. Когато дробът е сварен

Избрано

Какво Ново

Агнешка Дроб Сърма, изпробвани предложения и полезна информация за всеки ден и вкус. Имаш предложение или изобщо не откри това, което ти трябва? За връзка с екипът на Готвач.бг пиши тук.