понеделник, 8 февруари
Гювеч с агнешко

Гювеч с агнешко

1

Пресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо

1

Агнешко в Гювеч

Открий всички 39 авторски предложения относно агнешко в гювеч в Готвач.бг.
Агнешко млечен гювеч

Агнешко млечен гювеч

21.07.2011

печем на фурна. Прибавяме зелената част от лука и черния пипер. Когато месото омекне, гювечът се залива със смес от мляко, яйце и брашно

Гювеч с агнешко

Гювеч с агнешко

13.06.2015

В тенджерка се слага агнешкият бут да се свари за около 30 мин. След това в гювеча слагаме олио, сол, моркови и пресен лук, които предварително

Печен агнешки бут в гювеч

Печен агнешки бут в гювеч

22.11.2015

Месото, което е било добре измито и изкиснато във вода, се отърква с ароматни подправки и се поставя в добре намаслен гювеч. Залива се с бира и

Славянски гювеч с агнешко

Славянски гювеч с агнешко

30.01.2014

Месото се нарязва на парченца и се задушава в олиото. Добавя се нарязаният лук и малко вода. Когато лукът омекне, се сипва оризът и

Агнешко с картофи в гювеч

Агнешко с картофи в гювеч

07.05.2012

. Покрийте агнешкото с тази зелената смес и го оставете за 1 нощ в хладилника. На следващия ден прехвърлете всичко в гювеча, долейте вино и покрийте с

Румънски гювеч с агнешко месо

Румънски гювеч с агнешко месо

03.08.2014

Месото се нарязва на едро и се запържва в смес от разтопено масло и олио, слага се в тенджера, залива се с вряла вода, колкото да го покрие, и се

Манастирски гювеч с агнешко месо

Манастирски гювеч с агнешко месо

25.03.2015

. Прехвърлете продуктите в гювеч и печете на 180 градуса за около 1 час. Десетина минути преди изваждането на ястието от фурната сложете и

Млечен гювеч с агнешко месо и зелен лук

Млечен гювеч с агнешко месо и зелен лук

06.07.2014

. Прехвърля се в гювеч, посолява се и се залива с гореща вода. Пече се на силна фурна. Когато месото стане готово, се поръсва с черния пипер и нарязания

Агнешка каша

Агнешка каша

26.12.2013

Почиствате месото и го сварявате в подсолена вода. Приготвяте запръжката от брашното и я разреждате с част от водата, в която е вряло месото и

Гювеч

Гювеч

18.01.20101

Посолете нарязаните на кръгчета патладжани и тиквички, и ги оставете да се отцедят. Изпържете ги съвсем леко. В същата мазнина задушете ситно

Тракийско гювече

Тракийско гювече

31.05.20121

Намаслете добре 4 гювечета. На дъното на всяко сложете домати, нарязани на кръгове, отгоре плочки сирене, от нарязаните гъби, луканката на

Избрано

Какво Ново

Агнешко в Гювеч, изпробвани предложения и полезна информация за всеки ден и вкус. Имаш въпроси или просто не откри това, което търсиш? За контакт с Готвач.бг пиши тук.