Тънкости при готвене на аспержи

Тънкости при готвене на аспержи

1

аспержи по това, че те изглеждат сочни и лъскави. Ако аспержите има жълтеникаво оцветяване, значи са остарели. Съхранявайте ги до три дни в...

1

Аспержи Готвене

Открий всички 12 избрани предложения относно аспержи готвене в Готвач.бг.
Аспержи

Аспержи

дневно намалява риска от сърдечни удари. Само една порция аспержи доставя почти 66% от препоръчителната дневна доза фолат. Аспержите са много...

Готвени зеленчуци

Готвени зеленчуци

необходимата гъстота, по време на готвене по преценка може да доливаме топла вода. Много подходящо е да се поднесе с топка варен ориз....

Японски методи за готвене

Японски методи за готвене

готвене, а не рецепти; техники, а не съставки. Някои от основните методи за готвене в японската кулинария са: Темпура или Тендън През 1550 г...

Готвена мусака

Готвена мусака

2

В малко олио и вода задушаваме нарязаните праз и картофи. Добавяме размита с малко вода кайма, червен пипер и запържваме. Добавяме чубрица на...

Нисковъглехидратно готвене с тиква

Нисковъглехидратно готвене с тиква

За готвене е най-добре за вземете тиква тежка за размера си. По-светлите са по-сухи, с по-голяма дупка по средата. В общия случай стойте...

Здравословно готвене на пара

Здравословно готвене на пара

които този начин на готвене прави ястията блудкави и безвкусни. Дали това е така, или готвенето на пара си има своите тънкости? Тайната ще...

Готвене в йенско стъкло

Готвене в йенско стъкло

, затова след готвене почистването на съда е много лесно. Готовите ястия в йенско стъкло могат да се сервират направо в съда, в който са...

Готвене с кокосово масло

Готвене с кокосово масло

пържене. Тези му качества го превръщат в една от най-здравословните мазнини за готвене....

Стерилизирани тиквички за готвене

Стерилизирани тиквички за готвене

2

Тиквичките се обелват и режат на кубчета. След това се взема буркана и отдолу се слага нарязано на няколко по големи парчета доматчето и се...

Здравословно готвене в глинени съдове

Здравословно готвене в глинени съдове

готвене. Глината е материал, до който всеки един от нас поне веднъж се е докосвал, , приготвяйки нещо вкусно. В производството често се добавяли...

Съвети за готвене на пара

Съвети за готвене на пара

. Ако уредът за готвене на пара има три кошнички, се препоръчва третата да се използва предимно за размразяване на храна, тъй като при гответе...