Бабина торта

Бабина торта

1

от портокала и лимона и варим, докато почне да прави плюски. След това вземаме блатовете и ги заливаме един по един, да стане като торта, а...

1

Бабината Торта

Разгледай всички 10 авторски предложения относно бабината торта в Готвач.бг.
Точената бабина торта

Точената бабина торта

 

притискате блата, за да не се образуват кухини. Оставете сглобената торта да омекне, като изрежете отстрани, за да се изравни. Намажете с крем и поръсете със счукани орехи....

Новогодишна бабина торта

Новогодишна бабина торта

 

се приготвя следващата обга от тортата по същия начин. След като се извади от печката, първата се изважда и в същата тава се измива и приготвя и...

Бабината торта с плодове

Бабината торта с плодове

 

заливат с разтопен шоколад. Така приготвената торта се поставя в хладилник за една вечер....

Крем за торта по бабина рецепта

Крем за торта по бабина рецепта

2 

В купа разбиваме на сняг белтъците със захарта. В тенджера слагаме млякото и прибавяме разбитите белтъци със захарта и варим, докато се сгъстят...

Бърканата торта на баба

Бърканата торта на баба

 

Разбъркваме си яйцата и захарта с вилица, не с миксер. Добавяме олиото, киселото мляко и пак бъркаме. След това брашното, бакпулвера и ванилиите...

Черната торта на баба

Черната торта на баба

4 

тортата с върха на остър нож и полейте горещата торта със студения сироп и оставете да се охлади напълно. През това време си направете крема...

Ореховата торта на баба

Ореховата торта на баба

1 

Разбийте яйцата със захарта и олиото. Прибавете брашното и бакпулвера. Добавете настърганата кора от 1 лимон, която може да замените с 2...

Домашната торта на баба

Домашната торта на баба

 

. Наредете още един пласт бисквити и повторете процедурата. Когато бисквитите свършат, завършете десерта само със слой крем. Отгоре поръсете със смлени орехи и шоколад. Готовата торта оставете в хладилник за осем часа....

Бабина туршия

Бабина туршия

13 

Почистете всички зеленчуци, нарежете ги на дребни парчета, накълцайте зелето и леко го претрийте. Кипнете марината от оцета, олиото, захарта...