сряда, 10 февруари
Баклава с орехи

Баклава с орехи

10

докато е вряло, върху баклавата. Пече се в умерена фурна, до златисто. Оставя се да изстине напълно. Приготвя се сироп от 6-те чаши захар и 4

1

Баклава с Орехи

Разгледай всички 43 авторски предложения относно баклава с орехи в Готвач.бг.
Баклава с бадеми и орехи

Баклава с бадеми и орехи

25.12.2014

смес от смлените орехи, част от бадемите, канелата и захарта. Най-отгоре се слагат кори, намазани с масло. Нарежете баклавата на квадратчета, на

Баклава с халва и орехи

Баклава с халва и орехи

10.01.2016

останалите кори, като също намазвате с масло всяка една от тях. Нарежете баклавата внимателно на малки квадрати и я да печете в загрята фурна на 180

Баклава

Баклава

08.10.20074

Предварително се приготвя смес от счуканите орехи, бадеми и канела. Тавата за печене се намазва с мазнина. На дъното се поставя една кора

Баклавена торта

Баклавена торта

08.02.201015

. Изстиналата баклава се залива със сироп, приготвен от 400 мл. вода и 400 гр. захар. Тази баклава е по-вкусна на другия ден след приготвянето й.

Бразилски орех

Бразилски орех

21.02.201414

амазонската джунгла от изсичане. Състав на бразилския орех Бразилските орехи се славят като едни от най-полезните и хранително ядки. Имат доста

Турска баклава

Турска баклава

11.12.2015

Корите се нареждат една върху друга. Когато се наредят две трети от корите се слага плънката от орехи. Нареждат се останалите кори и

Истинска баклава

Истинска баклава

03.02.201315

окръжност не много тънка. Всеки лист се маже с маргарин, а на последния с маргарин, орехи и канела. Навива се на руло и се реже на охлювчета. В

Вкусна баклава

Вкусна баклава

04.11.20128

Корите се разделят на три пласта. След първият пласт се посипва половината от плънката, приготвена от едро смлените орехи, захарта, гриса и

Баклава Роси

Баклава Роси

03.02.20143

по желание, залива се с останалото масло и се пече на 150° за 2 часа. Готовата баклава се залива със студения сварен захарен сироп.

Ябълкова баклава

Ябълкова баклава

21.05.2009

квадратни парчета, за да диша баклавата. Пече се в предварително загрята на 160С фурна, около 30 минути. Водата се налива в тенджерка, добавя се

Домашна баклава

Домашна баклава

13.01.20162

тях се маже с разтопено масло. Поръсват се със сместа от орехи. Добавят се втората половина кори. Хубаво е да се надупчи с вилица. Залива

Избрано

Какво Ново

Популярни

Баклава с Орехи, изпитани предложения и полезна информация за всеки ден и вкус. Имаш въпроси или изобщо не намери онова, което търсиш? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.