вторник, 6 октомври
Чай за отслабване - бавно, но сигурно
Диети

Чай за отслабване - бавно, но сигурно

13

Вариант да губите тегло без фитнес и ограничаване в храната, са билковите чайове за отслабване. Билките в тях са подбрани така, че да оказват благоприятен ефект върху целия организъм.

1

Билки за Намаляване на Апетита

Билки за Намаляване на Апетита - здравни и кулинарни съвети и препоръки. Най-новите статии и текстове на едно място. Готварски и здравни препоръки за Билки за Намаляване на Апетита.
 • Билки за Намаляване на Апетита - Чаят утолява жаждата и помага за отслабванеДиети

  Чаят утолява жаждата и помага за отслабване

  15.05.20100

  В горещо време най-добрата напитка за утоляване жаждата е чаят. Съществуват различни комбинации чайове от билки, които помагат за отслабване, намаляват апетита, имат диуретичен ефект.

 • Билки за Намаляване на Апетита - Пелин лекува анорексия и липсата на апетитХранене при проблеми

  Пелин лекува анорексия и липсата на апетит

  18.04.20140

  Липсата на апетит не е рядко явление и обикновено бързо отшумява. Стане ли обаче неделима част от ежедневието, то най-вероятно се дължи на определен възпалителен процес на храносмилателния тракт, жлъчния мехур или панкреаса.

 • Билки за Намаляване на Апетита - Пийте чай за убиване на апетитаДиети

  Пийте чай за убиване на апетита

  14.06.20120

  Пиенето на чай подтиска апетита и е чудесен и натурален начин да убиете глада. Ако се опитвате да отслабнете, то няма как това да стане без да се чувствате гладни и лишени.

 • Билки за Намаляване на Апетита - Храни, с които да прогоним апетитаКое за какво е полезно

  Храни, с които да прогоним апетита

  07.08.20150

  Доверете се и на водораслите. Те, попадайки в стомаха, се преработват като твърда храна и така човек огладнява по-трудно. Сутрешната закуска с яйца и с резен лимон ще внесе в тялото нужните протеини

 • Билки за Намаляване на Апетита - Апетитните аромати, които ни карат да огладнеемКое за какво е полезно

  Апетитните аромати, които ни карат да огладнеем

  04.07.20130

  Ароматът на портокал действа на организма така, че човек се чувства гладен, щом го усети. Етеричното масло на портокала се намира в кората му.

 • Билки за Намаляване на Апетита - Как да намалим апетита сиХранене при проблеми

  Как да намалим апетита си

  08.06.20130

  Факт е, че неудържимият апетит оказва огромна роля в живота на голям процент от хората на Земята. Ядем, пълнеем, но не можем да спрем. Всичко това се превръща в един ужасен, ежедневен цикъл от повтарящи се събития.

 • Билки за Намаляване на Апетита - Диета за намаляване на апетитаДиети

  Диета за намаляване на апетита

  16.04.20110

  За да се преборите със зверския си апетит, спазвайте три седмици диета за намаляване на апетита. Редувайте менюта тип А и Б в четните и нечетните дни.

 • Билки за Намаляване на Апетита - Утоляване на гладаКулинарни Съвети

  Утоляване на глада

  06.10.20120

  Една от основните причини хората да прекраляват с яденето или да изневеряват на диетата си е глада. Гладът е естествен отговор на тялото при намаление в хранителните калории. Правете разлика между глад и лакомия.

 • Билки за Намаляване на Апетита - Как да намалите апетитаКое за какво е полезно

  Как да намалите апетита

  18.10.20110

  Ако имате зверски апетит, за да го намалите, диетолозите съветват 10-15 минути преди основното хранене да се консумира чаша мляко със сухар или малка филийка пълнозърнест хляб.

 • Билки за Намаляване на Апетита - Апетитът при възрастниХранене при проблеми

  Апетитът при възрастни

  25.05.20120

  Остарявайки, хората имат намаляващо чувство за вкус и апетит, което може да се дължи на приема на лекарства или на хронични заболявания. Ето някои съвети как да повишим желанието си храна.

 • Билки за Намаляване на Апетита - Подправки срещу стареенетоКое за какво е полезно

  Подправки срещу стареенето

  22.05.20091

  За да се предотврати стареенето не е достатъчно само търсенето на антиоксиданти в плодовете и зеленчуците. Не са за пренебрегване и подправките и билките, защото и те също ги имат.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Билки за Намаляване на Апетита - превъзходни рецепти и полезна информация за ежедневна употреба. Всичко за Билки за Намаляване на Апетита под един покрив. Гласувайте за Билки за Намаляване на Апетита от звездите над текста. Кулинарни рецепти, съвети за хранене, диети, здравни препоръки. Приятно разглеждане на тестваните ни рецепти и теми за Билки за Намаляване на Апетита. Готвач.бг - национален портал за изпитани рецепти, правилно хранене, мнения и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.