събота, 28 май
Орехов блат за торта

Орехов блат за торта

0

до хомогенност. Разбийте белтъците на твърд сняг с останалата захар и ги разбъркайте към сместа с жълтъци. Изпечете 3 отделни орехови блата, еднакви по големина....

1

Блатове за Торти

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно блатове за торти в Готвач.бг.
Торта с готов блат

Торта с готов блат

21.12.20114

натрошения блат, който остана от раздвояването на втория блат. Сложете тортата за няколко часа в хладилник, за да стегне....

Бишкотен блат за торта

Бишкотен блат за торта

18.12.2014

Разбийте жълтъците от яйцата с половината захар, докато станат на пухкав крем. С останалата захар разбийте белтъците на пухкав сняг. Съединете...

Бисквитен блат за торта

Бисквитен блат за торта

16.09.20134

намазнена хартия за печене. Изпечете блата в умерено загряна фурна до готовност. След като се охлади, се реже на 1-2 или 3 балата, които се слепят с подходящ крем....

Ягодова торта с един блат

Ягодова торта с един блат

17.03.20166

печене на торта и се пече на 180-200 градуса за 20-25 мин. или до готовност. Крема: 5-6 ягоди се нарязват на ситно или се намачкват и заедно с...

Блат за торта с прясно мляко

Блат за торта с прясно мляко

02.07.2013

в предварително загряна фурна на 180 градуса за около 20 минути. По същия начин се изпичат останалите 2 блата....

Как се сиропира блат за торта?

Как се сиропира блат за торта?

02.11.2015

при приготвянето на домашна торта е сиропирането на блата. Преди да напоите с компот, захарен сироп или друго блата, който с триста зора сте...

Домашна торта с три блата

Домашна торта с три блата

22.02.201312

. захар да кипне на котлона. Направете крема. Сложете 1 блат в поднос, сиропирайте, сложете крем и така с останалите блатове. Отгоре...

Торта на 3 блата с домашен крем

Торта на 3 блата с домашен крем

12.01.2016

сваряването на крема. Накрая се прибавя и кравето масло. Блатовете се сиропират със студен сироп, след което се поливат с топъл крем. Тортата може...

Блат за пухкава пица

Блат за пухкава пица

23.02.2016

В голяма тава пресявам брашното. Сипвам сухата мая и солта и разбърквам добре. В купа разбивам яйцето с киселото мляко, в което предварително...

Блатия

Блатия

07.04.20141

Блатия /Lythrum/ представлява род едногодишни или многогодишно тревисти космати растения, принадлежащи към семейство Блатиеви. Най – широко...

Пино блан

Пино блан

15.02.2015

Пино блан /Pinot blanc/ представлява стар, бял сорт грозде, който се употребява във винопроизводството. Той произлиза от Франция, но се...

Другите гледат още

Какво Ново

Блатове за Торти, практични предложения и теми за малки и големи. Имаш критика или въобще не откри това, което търсиш? За връзка с Готвач.бг пиши тук.