Реване

Реване

12

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

1

Блат за Реване

Разгледай всички 12 избрани предложения за блат за реване в Готвач.бг.
Шарено реване

Шарено реване

 

. Сварете сиропа от захарта и водата, оставете леко да се охлади. Нарежете реването на парчета и го залейте със сиропа....

Класическо реване

Класическо реване

 

незагрята фурна на 150 градуса на вентилатор до суха клечка. Докато реването изстиваше, сложих 1 л. вода, 150 г. захар и настъргах малко кора от...

Лесно реване

Лесно реване

 

(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на лимона. Сиропирвам реването и го поръсвам с пудра захар....

Арабско реване

Арабско реване

5 

мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна...

Гръцко реване

Гръцко реване

6 

по размер намаслена тава и сложете да се изпече на 175 градуса за 30-35 минути. Извадете вече изпеченото реване и оставете да се поохлади...

Лимонено реване

Лимонено реване

 

. Блата се пече на 160-170 градуса до готовност (проверявайте с клечка) в намазана с олио тавичка без вентилатор. След като блатът се охлади...

Орехово реване

Орехово реване

 

. Пригответе сиропа от водата и захарта, като го оставите да ври 5-6 минути. Прибавете ванилията и оставете за няколко минути да се охлади. Залейте студения блат с топлия сироп....

Икономично реване

Икономично реване

 

Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването се сиропира със захарния сироп....

Спаначено реване

Спаначено реване

1 

оставяме за 5 минути да поизстине. За реването: Във вряща вода потапяме почистения спанак за 1 минута, за да се бланшира. Изваждаме го и го...

Богато реване

Богато реване

1 

минути. Вадим реването и го заливаме с приготвения сироп, покриваме, за да попие и се охлади. Сервираме поръсено с кокосови стърготини....

Лимоново реване

Лимоново реване

3 

, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намазана с масло и посипана с брашно тава. Пече си при 180 градуса. Когато реването изстине, се...