сряда, 4 май
Реване

Реване

12

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

1

Блат за Реване

Разгледай всички 23 избрани предложения за блат за реване в Готвач.бг.
Спаначено реване

Спаначено реване

03.04.20161

оставяме за 5 минути да поизстине. За реването: Във вряща вода потапяме почистения спанак за 1 минута, за да се бланшира. Изваждаме го и го...

Лесно реване

Лесно реване

13.01.2016

(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на лимона. Сиропирвам реването и го поръсвам с пудра захар....

Млечно реване

Млечно реване

20.02.2016

ароматите. Бъркайте, докато всичко се хомогенизира и оставете леко да се охлади. Залейте със сиропа студения блат, оставете сладкиша напълно да се охлади....

Реване Вили

Реване Вили

14.01.20131

пече в силна фурна 220 градуса. Оставя се да изстине. Прави се сироп и още горещ са залива студения блат. Приятен апетит!...

Домашно реване

Домашно реване

13.11.20139

. Студено реване се залива с топъл сироп или обратното. По желание към сиропа може да се добави някаква есенция....

Веган реване

Веган реване

21.01.2016

За сиропа: водата се кипва и се прибавя захарта. Бъркаме на слаб огън до сгъстяване. Реването се реже на парчета и се залива със сиропа. Охлажда се няколко часа и е готово....

Арабско реване

Арабско реване

12.10.20115

мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна...

Реване с лимонов аромат

Реване с лимонов аромат

12.04.2016

тенджерка, оставя се да заври, добавя се лимоновият сок и се отстранява от котлона. Охладеното реване се залива със сиропа. Белтъкът за...

Реване с праскови

Реване с праскови

01.08.20122

5-10 минути водата със захарта и канелата. Вместо вода може да използвате сок от компот от праскови. Залейте изстиналото реване с топлия...

Арабско реване с грис

Арабско реване с грис

02.08.201015

сместта. Сложете да се пече за около 20 минути на умерена фурна. Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп....

Икономично реване

Икономично реване

15.03.2016

Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването се сиропира със захарния сироп....

Другите гледат още

Какво Ново

Блат за Реване, практични предложения и материали за ежедневна употреба. Имаш критика или въобще не откри това, което ти трябва? За контакт с Готвач.бг пиши тук.