Реване

Реване

12

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

1

Блат за Реване

Разгледай всички 12 избрани предложения за блат за реване в Готвач.бг.
Северозападно реване

Северозападно реване

 

охлади, но да не е студен, и заливаме реването. Оставяме в хладилника за една нощ и е готово за консумиране....

Супер реване

Супер реване

 

тава. Печете на 170 градуса в предварително загрята фурна до готовност. Оставяте блата да се охлади. Приготвяте си сиропа, като обединявате...

Класическо реване

Класическо реване

3 

незагрята фурна на 150 градуса на вентилатор до суха клечка. Докато реването изстиваше, сложих 1 л. вода, 150 г. захар и настъргах малко кора от...

Лимонено реване

Лимонено реване

 

. Блата се пече на 160-170 градуса до готовност (проверявайте с клечка) в намазана с олио тавичка без вентилатор. След като блатът се охлади...

Лесно реване

Лесно реване

 

(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на лимона. Сиропирвам реването и го поръсвам с пудра захар....

Гръцко реване

Гръцко реване

7 

по размер намаслена тава и сложете да се изпече на 175 градуса за 30-35 минути. Извадете вече изпеченото реване и оставете да се поохлади...

Арабско реване

Арабско реване

5 

мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна...

Шарено реване

Шарено реване

 

. Сварете сиропа от захарта и водата, оставете леко да се охлади. Нарежете реването на парчета и го залейте със сиропа....

Блатия

Блатия

1 

Блатия /Lythrum/ представлява род едногодишни или многогодишно тревисти космати растения, принадлежащи към семейство Блатиеви. Най – широко...

Блат за торта

Блат за торта

 

. В последните 5-10 мин. се включват и двата реотана. Хубаво изстиналият блат се разрязва на 3 части и се използва за приготвяне на домашна торта....

Лимонов блат за торта

Лимонов блат за торта

1 

Разбиваме яйцата и захарта до получаването на еднородна кремообразна смес. Пресяваме брашното с бакпулвера. Рендосваме кората на лимона на ситно...