Реване

Реване

12

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

1

Блат за Реване

Разгледай всички 23 избрани предложения за блат за реване в Готвач.бг.
Спаначено реване

Спаначено реване

03.04.20161

оставяме за 5 минути да поизстине. За реването: Във вряща вода потапяме почистения спанак за 1 минута, за да се бланшира. Изваждаме го и го...

Веган реване

Веган реване

21.01.2016

За сиропа: водата се кипва и се прибавя захарта. Бъркаме на слаб огън до сгъстяване. Реването се реже на парчета и се залива със сиропа. Охлажда се няколко часа и е готово....

Реване Вили

Реване Вили

14.01.20131

пече в силна фурна 220 градуса. Оставя се да изстине. Прави се сироп и още горещ са залива студения блат. Приятен апетит!...

Богато реване

Богато реване

29.03.20161

минути. Вадим реването и го заливаме с приготвения сироп, покриваме, за да попие и се охлади. Сервираме поръсено с кокосови стърготини....

Лимоново реване

Лимоново реване

18.02.20163

, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намазана с масло и посипана с брашно тава. Пече си при 180 градуса. Когато реването изстине, се...

Млечно реване

Млечно реване

20.02.2016

ароматите. Бъркайте, докато всичко се хомогенизира и оставете леко да се охлади. Залейте със сиропа студения блат, оставете сладкиша напълно да се охлади....

Икономично реване

Икономично реване

15.03.2016

Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването се сиропира със захарния сироп....

Вкусно реване

Вкусно реване

28.06.20131

Яйцата се бият с 1 чаша захар докато сместа побелее и се сгъсти толкова, че когато вдигнете лъжицата паднала смес да се изгуби бавно в общата...

Домашно реване

Домашно реване

13.11.20139

. Студено реване се залива с топъл сироп или обратното. По желание към сиропа може да се добави някаква есенция....

Турско реване

Турско реване

27.06.20116

Разбиваме белтъците с една трета от захарта. Жълтъците разбиваме с другата. Към тях добавяме сухите продукти. След това, с помощта на мариза...

Класическо реване

Класическо реване

03.06.2016

незагрята фурна на 150 градуса на вентилатор до суха клечка. Докато реването изстиваше, сложих 1 л. вода, 150 г. захар и настъргах малко кора от...

Другите гледат още

Какво Ново

Блат за Реване, практични предложения и материали за ежедневна употреба. Имаш критика или въобще не откри това, което ти трябва? За контакт с Готвач.бг пиши тук.