Реване

Реване

12

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

1

Блат за Реване

Разгледай всички 12 избрани предложения за блат за реване в Готвач.бг.
Шоколадово реване

Шоколадово реване

 

парченца и залейте със студени сироп или сок от компот. Изчакайте да изстине напълно и го приберете в хладилника. След няколко часа покрийте шоколадовото реване с шоколад и орехи....

Сочно реване

Сочно реване

 

и захарта. След като заври, се оставя още 5 минути, добавя се сокът на лимона и се отстранява от котлона. Студеното реване се нарязва на...

Ненаситното реване

Ненаситното реване

 

Започваме като чукнем яйцата в купа. Разбъркваме ги със захарта и млякото. Смесване брашното и бакпулвера.Добавяме ги към сместа на порции.Ако...

Орехово реване

Орехово реване

1 

. Пригответе сиропа от водата и захарта, като го оставите да ври 5-6 минути. Прибавете ванилията и оставете за няколко минути да се охлади. Залейте студения блат с топлия сироп....

Богато реване

Богато реване

1 

минути. Вадим реването и го заливаме с приготвения сироп, покриваме, за да попие и се охлади. Сервираме поръсено с кокосови стърготини....

Спаначено реване

Спаначено реване

1 

оставяме за 5 минути да поизстине. За реването: Във вряща вода потапяме почистения спанак за 1 минута, за да се бланшира. Изваждаме го и го...

Икономично реване

Икономично реване

 

Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването се сиропира със захарния сироп....

Лимоново реване

Лимоново реване

3 

, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намазана с масло и посипана с брашно тава. Пече си при 180 градуса. Когато реването изстине, се...

Млечно реване

Млечно реване

 

ароматите. Бъркайте, докато всичко се хомогенизира и оставете леко да се охлади. Залейте със сиропа студения блат, оставете сладкиша напълно да се охлади....

Реване Вили

Реване Вили

1 

пече в силна фурна 220 градуса. Оставя се да изстине. Прави се сироп и още горещ са залива студения блат. Приятен апетит!...

Веган реване

Веган реване

 

За сиропа: водата се кипва и се прибавя захарта. Бъркаме на слаб огън до сгъстяване. Реването се реже на парчета и се залива със сиропа. Охлажда се няколко часа и е готово....