Ароматен борш по градинарски

Ароматен борш по градинарски

0

се задушават заедно, като разбърквате от време на време. Сипете 4 чаши гореща вода и оставете да ври боршът на умерен котлон. Опитайте...

1

Борш по Градинарски

Открий всички 47 избрани предложения за борш по градинарски в Готвач.бг.
Борш по градинарски

Борш по градинарски

картофите. Добавете подправките и оставете да заври. При нужда долейте още гореща вода. Разбийте киселото мляко или сметаната и застройте борша по градинарски. Поръсете с накълцан магданоз....

Борш

Борш

Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...

Градинарски омлет

Градинарски омлет

Нарежете лука на ситно и го запържете. Добавете чесъна и нарязания магданоз. Изсипете сместа в чиния. В същия тиган задушете тиквичката и...

Градинарска супа

Градинарска супа

1

Зеленчуците се почистват и нарязват на ситно. Варят се докато омекнат. Към сместа се добавят доматите. Супата се застройва с яйце и...

Градинарска салата

Градинарска салата

Морковите, зеленият фасул, грахът и карфиолът се сваряват поотделно. Щом се отцедят и изстинат, се нарязват на кубчета, а карфиолът се накъсва на...

Бор

Бор

кулинарията От белия бор може да се приготви така нареченият боров мед. За целта деветдесет броя борови връхчета се накисват в един литър вода...

Гювеч по градинарски

Гювеч по градинарски

За направата на този гювеч ще ви е необходим глинен съд. Почистете и нарежете зеленчуците на едро. Месото нарежете на едри парчета и...

Задушена пъстърва по градинарски

Задушена пъстърва по градинарски

Бульонът се вари 5-6 минути, оттегля се и в него се редят и престояват рибите, които са предварително овкусени със сол и черен пипер. След 10...

Заек по градинарски

Заек по градинарски

Заекът се измива и се реже на малки порции. Подсушаваме месото и го осоляваме. В подходяща купа слагаме брашното, добавяме чубрицата и...

Месо печено по градинарски

Месо печено по градинарски

Начукваме, посоляваме и поръсваме месото с черен пипер и го оставяме малко да престои, след което го изпържваме в силно загрятото олио, прибавяме...

Пуешко по градинарски

Пуешко по градинарски

Нарежете пуешкото на парчета и го сложете да се запитржи с 3 с.л. олио. Щом се зачерви в същата мазнина задушете и накълцания кромид, доматеното...