Ароматен борш по градинарски

Ароматен борш по градинарски

0

се задушават заедно, като разбърквате от време на време. Сипете 4 чаши гореща вода и оставете да ври боршът на умерен котлон. Опитайте...

1

Борш по Градинарски

Открий всички 12 избрани предложения за борш по градинарски в Готвач.бг.
Борш по градинарски

Борш по градинарски

картофите. Добавете подправките и оставете да заври. При нужда долейте още гореща вода. Разбийте киселото мляко или сметаната и застройте борша по градинарски. Поръсете с накълцан магданоз....

Борш

Борш

Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...

Бор

Бор

кулинарията От белия бор може да се приготви така нареченият боров мед. За целта деветдесет броя борови връхчета се накисват в един литър вода...

Литовски борш

Литовски борш

Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета...

Говежди борш

Говежди борш

Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...

Постен борш

Постен борш

Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода. След кипването...

Московски борш

Московски борш

Бульонът се кипва и в него се сипват нарязаните кренвирши, месото и шунката. Цвеклото, морковите и лукът се нарязват и се задушават в...

Молдовски борш

Молдовски борш

. Към края на готвенето долейте олиото, лимоновия сок. Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко във всяка порция борш....

Манастирски Борш

Манастирски Борш

настрани 15 минути. Сервирайте борша топъл, като прибавите на порция по една супена лъжица сметана или кисело мляко. Поръсете със ситно нарязания магданоз....

Унгарски борш

Унгарски борш

непрекъснато разбиване добавете в супата. Продължете варенето ѝ в продължение на 10 минути. Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....

Украински Борш

Украински Борш

2

В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон...