Постен борш с кисело зеле

Постен борш с кисело зеле

0

Нарязваме на ситно лук и кисело зеле. Червеното цвекло го обелваме и нарязваме на кубчета 1 см. В тиган с 30 грама масло запържваме лука и...

1

Борш със Зеле

Открий всички 41 кулинарни идеи за борш със зеле в Готвач.бг.
Борш с кисело зеле и свинско

Борш с кисело зеле и свинско

 

почистват и нарязват на дребно. Задушават се в малко масло, като накрая към тях се добавя наситненото кисело зеле. Всичко се разбърква много добре и...

Борш

Борш

 

Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...

Супа Борш

Супа Борш

4 

картофи пасирайте и добавете към тях накълцаните или настъргани зеле, морков, лук, и червено цвекло. Прибавете и зехтина и всичко се задушава за...

Молдовски борш

Молдовски борш

 

нарязания морков, скълцания лук, също ситно нарязаните цвекло, зеле и магданоз. Долейте още гореща вода и варете, докато продуктите омекнат...

Украински Борш

Украински Борш

2 

В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон...

Унгарски борш

Унгарски борш

 

непрекъснато разбиване добавете в супата. Продължете варенето ѝ в продължение на 10 минути. Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....

Манастирски Борш

Манастирски Борш

 

, червеното зеле, кромида и доматите. Гъбите ги почистете и нарежете на филийки или ламели. Сложете във средно голяма тенджера водата с...

Постен борш

Постен борш

 

Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода. След кипването...

Говежди борш

Говежди борш

 

Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...

Литовски борш

Литовски борш

 

Зеленият лук, магданозът и копърът се нарязват ситно и се посоляват. А яйцата, картофите, краставицата и цвеклото се нарязват на кубчета...

Московски борш

Московски борш

 

мазнината, заедно със захарта и доматеното пюре, в което е разтворено брашното. Сместа се изсипва в бульона и се добавя нарязаното на ивички зеле...