петък, 18 април
Ефикасни, бързи и евтини диети
Диети

Ефикасни, бързи и евтини диети

3

Предлагаме на вашето внимание три диети, които са бързи и ефикасни, а в същото време не натоварват допълнително семейния бюджет.

1

Бързи Диети

Бързи Диети - здравни и кулинарни съвети и идеи. Статии и материали за Бързи Диети в нашия сайт. Кулинарни и здравни съвети за Бързи Диети.
 • Бързи Диети - Тинейджърски диети
  Диети

  Тинейджърски диети

  24.09.20130

  Подлагането на диети на младите хора не е препоръчително, Въпреки това се налагат някакви ограничения в хранителните режими, поради нарастващата вълна от затлъстяване при деца, точно в тийнейджърска възраст.

 • Бързи Диети - Трите диети, които не работят
  Диети

  Трите диети, които не работят

  12.09.20115

  Има милиони диети. Едни от тях работят, други не. Три от най-популярните по света диети са диетата на Аткинс, нискокалоричната диета, протеиновата диета на Пиер Дюкан.

 • Бързи Диети - Бързи зимни диети
  Диети

  Бързи зимни диети

  25.02.20121

  През зимата лесно може да отслабнете, ако се подложите на бързи зимни диети. Една от тях изисква само консумацията на моркови. На ден се консумират 2 килограма моркови.

 • Бързи Диети - Най-вредните диети
  Диети

  Най-вредните диети

  20.10.20100

  Някои диети са извънредно вредни за здравето. Хранителни режими със 700-1000 ккал носят стрес на тялото. Диетите, базирани на един или няколко хранителни продукта увреждат органите.

 • Бързи Диети - Кои са най-ефикасните диети
  Диети

  Кои са най-ефикасните диети

  26.10.20120

  Ако вашият списък с желания за Нова година включва загубата на тегло, трябва да знаете, че всички диети не са създадени равни. Нужна ви е подходяща диета, което наистина да работи върху вас.

 • Бързи Диети - Картофена диета
  Диети

  Картофена диета

  07.05.20134

  Картофената диета е една от най-популярните. Диетата с картофи е евтина, лесна за изпълнение и засищаща. Диетата е полезна за здрадето, тъй като картофите са богати на витамин С, пектин и аминокиселин

 • Бързи Диети - Колин Фарел стопи 20 кила с риба тон
  Диети

  Колин Фарел стопи 20 кила с риба тон

  22.09.20093

  Актьорът Колин Фарел успя да стопи 20 килограма с диета с риба тон. Рибата тон е характерна за средиземноморската диета. Какво включва средиземноморската диета.

 • Бързи Диети - Лесни диети с ябълки
  Диети

  Лесни диети с ябълки

  19.01.20102

  Ябълката е много полезен плод заради богатото си съдържание на витамини и минерали. Ябълковите диети са сред най-разпространените. Три варианта на ябълкови диети.

 • Бързи Диети - Протеиновата диета е без йо-йо ефект
  Диети

  Протеиновата диета е без йо-йо ефект

  26.11.20106

  Почти при всяка диета води до йо-йо ефект. Тоест след известно време свалените килограми се натрупват обратно. Протеиновата диета е оптималното решение за трайна загуба на килограми.

 • Бързи Диети - Отслабвайте с бадеми
  Диети

  Отслабвайте с бадеми

  08.08.20101

  Американци участваха в експеримент, който установи, бе бадемите са полезни при отслабване. Това е така заради богатото им съдържание на протеини и фибри. Нискокалорична диета с бадеми.

 • Бързи Диети - Опасността от прекалено нискокалорични диети
  Диети

  Опасността от прекалено нискокалорични диети

  14.09.20100

  При избора на вид диета знайте, че прекалено нискокалоричната диета представлява консумиране на само 500 до 800 калории на ден. Важно е да се съобразите с вашето метаболично ниво.

 • Бързи Диети - Вредните диети
  Диети

  Вредните диети

  09.08.20132

  Когато се стремят да отслабнат, хората понякога пренебрегват здравето си за сметка на вталяването и разкрасяването. Има много диети, които са вредни.

 • Бързи Диети - Най – успешните диети
  Диети

  Най – успешните диети

  25.06.20090

  Какво определя коя е най – успешната диета за сваляне на килограми? Успешни за свалянето на мазнини за диетата на Аткинс, Вегетарианската диета, диета Зона и холивудската диета.

 • Бързи Диети - Диетите през зимата не са полезни
  Диети

  Диетите през зимата не са полезни

  11.02.20100

  Диетите през зимата не са здравословни. Ограничаването на храната през студените месеци, понижава имунитета. Как да живеем здравословно и да не трупаме наднормени килограми.

 • Бързи Диети - Бързи диети
  Диети

  Бързи диети

  23.10.20110

  С помощта на диета през уикенда ще се чувствате по-леки и по-красиви и ще отслабнете. За тази цел са подходящи ескимоската диета, яйчената и оризово-ябълковата диета.

 • Бързи Диети - Йо-йо диетите по-добри от наднорменото тегло
  Диети

  Йо-йо диетите по-добри от наднорменото тегло

  29.01.20120

  Като цяло считаните за нездравословни йо-йо диети са по-добрият вариант, защото в противен случай тялото е изложено на по-голям риск от диабет и други болести, вследствие на наднорменото тегло.

 • Бързи Диети - Можете да отслабнете и без диети
  Диети

  Можете да отслабнете и без диети

  18.08.20102

  Възможно е да имаме хубава фигура и без да спазваме изтощителни диети. Няколко правила, с които да се сдобием с желаната фигура без да се огранимаваме в храната. Отслабване без диеета.

 • Бързи Диети - Американци предупреждават: Диетата на Аткинс е вредна
  Диети

  Американци предупреждават: Диетата на Аткинс е вредна

  18.09.20092

  Диетата на Аткинс може да бъде вредна за здравето. Тази диета и подобните й нисковъглехидратни диети увеличават риска от възникване на редица заболявания.

Избрано

Какво другите търсят

Бързи Диети - изпитани рецепти и статии за ежедневна употреба. Всичко за Бързи Диети на едно място. Гласувайте за Бързи Диети от звездичките над този текст. Кулинарни рецепти, здравословно хранене, диети, здравни съвети. Приятно разглеждане на нашите рецепти и материали за Бързи Диети. Готвач.бг - уникален портал за майсторски рецепти, правилно хранене, оценки и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.