събота, 13 февруари
Ефикасни, бързи и евтини диети
Диети

Ефикасни, бързи и евтини диети

4

Предлагаме на вашето внимание три диети, които са бързи и ефикасни, а в същото време не натоварват допълнително семейния бюджет.

1

Бързи Диети

Разгледай всички кулинарни идеи за Бързи Диети в Готвач.бг.
 • Бързи Диети - Тинейджърски диетиДиети

  Тинейджърски диети

  24.09.20131

  Подлагането на диети на младите хора не е препоръчително, Въпреки това се налагат някакви ограничения в хранителните режими, поради нарастващата вълна от затлъстяване при деца, точно в тийнейджърска възраст.

 • Бързи Диети - Трите диети, които не работятДиети

  Трите диети, които не работят

  12.09.20117

  Има милиони диети. Едни от тях работят, други не. Три от най-популярните по света диети са диетата на Аткинс, нискокалоричната диета, протеиновата диета на Пиер Дюкан.

 • Бързи Диети - Бързи зимни диетиДиети

  Бързи зимни диети

  25.02.20121

  През зимата лесно може да отслабнете, ако се подложите на бързи зимни диети. Една от тях изисква само консумацията на моркови. На ден се консумират 2 килограма моркови.

 • Бързи Диети - Най-вредните диетиДиети

  Най-вредните диети

  20.10.20100

  Някои диети са извънредно вредни за здравето. Хранителни режими със 700-1000 ккал носят стрес на тялото. Диетите, базирани на един или няколко хранителни продукта увреждат органите.

 • Бързи Диети - Бързо отслабване за жениДиети

  Бързо отслабване за жени

  22.11.20150

  Бързата загуба на тегло не е за всеки и трябва да се прилага само от хората, които са наистина здрави и търсят точно бързо отслабване. Всички експресни диети за бързо вталяване са предназначени да служат на хора, които искат да смъкнат не повече от 2-3 кг

 • Бързи Диети - Кои са най-ефикасните диетиДиети

  Кои са най-ефикасните диети

  26.10.20120

  Ако вашият списък с желания за Нова година включва загубата на тегло, трябва да знаете, че всички диети не са създадени равни. Нужна ви е подходяща диета, което наистина да работи върху вас.

 • Бързи Диети - Картофена диетаДиети

  Картофена диета

  07.05.20134

  Картофената диета е една от най-популярните. Диетата с картофи е евтина, лесна за изпълнение и засищаща. Диетата е полезна за здрадето, тъй като картофите са богати на витамин С, пектин и аминокиселин

 • Бързи Диети - Колин Фарел стопи 20 кила с риба тонДиети

  Колин Фарел стопи 20 кила с риба тон

  22.09.20093

  Актьорът Колин Фарел успя да стопи 20 килограма с диета с риба тон. Рибата тон е характерна за средиземноморската диета. Какво включва средиземноморската диета.

 • Бързи Диети - Ефективна тримесечна диетаДиети

  Ефективна тримесечна диета

  19.01.20160

  Макар и бързи и с видими резултати три-, пет- и седемдневните диети са вредни за организма. Освен това свалените най-много осем килограма от тези хранителни режими се връщат също толкова бързо, колкото и са се стопили.

 • Бързи Диети - Лесни диети с ябълкиДиети

  Лесни диети с ябълки

  19.01.20106

  Ябълката е много полезен плод заради богатото си съдържание на витамини и минерали. Ябълковите диети са сред най-разпространените. Три варианта на ябълкови диети.

 • Бързи Диети - Протеиновата диета е без йо-йо ефектДиети

  Протеиновата диета е без йо-йо ефект

  26.11.20106

  Почти при всяка диета води до йо-йо ефект. Тоест след известно време свалените килограми се натрупват обратно. Протеиновата диета е оптималното решение за трайна загуба на килограми.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Бързи Диети, изпитани предложения и статии за ежедневна употреба. Имаш критика или въобще не намери това, което търсиш? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.