вторник, 6 октомври
Картофите свалят кръвното
Кое за какво е полезно

Картофите свалят кръвното

2

Картофите са богати на витамините В3 и С. Абсолютно противопоказно е картофите да се консумират сурови или полусурови. Не смесвайте в хладилника картофи с лук и чесън.

1

Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно

Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно - кулинарни съвети за всяка домакиня. Последните статии и текстове в нашия сайт. Готварски и здравни съвети за Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно.
 • Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно - Ще въвеждат минимален праг на качеството на хранитеКулинарни Новини

  Ще въвеждат минимален праг на качеството на храните

  23.02.20110

  Целта на инициативата е да се контролира безопасността на закупуваните от потребителите храни, както и да се предотвратят евентуални тежки инциденти с хранителни натравяния.

 • Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно - Продукти за сваляне на кръвното наляганеХранене при проблеми

  Продукти за сваляне на кръвното налягане

  06.01.20120

  Целината, броколите, сьомгата намаляват кръвното налягане. Ограничете продуктите, които съдържат голямо количество сол – сирене, салами и консервирани меса и зеленчуци.

 • Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно - Забранени храни при високо кръвноХранене при проблеми

  Забранени храни при високо кръвно

  11.04.20122

  Хипертонията обикновено е симптом на други заболявания, но може да се появи и самостоятелно. Избягвайки някои храни, можете да поддържате нормални стойности на кръвното налягане.

 • Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно - Сокът от цвекло намалява високото кръвноКое за какво е полезно

  Сокът от цвекло намалява високото кръвно

  25.01.20101

  Английски учени установиха, че съкът от цвекло понижава значително високото кръвно налягане. Сокът от цвекло е природно и ефективно средство за лечение на сърдечно-съдови заболявания.

 • Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно - Хранене и режим при ниско кръвноХранене при проблеми

  Хранене и режим при ниско кръвно

  19.03.20124

  Много хора страдат от ниско кръвно и това се отразява най-често в постоянна отпадналост и умора без причина, както и в непрестанно главоболие.

 • Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно - Осем продукта, полезни за хората с високо кръвно наляганеХранене при проблеми

  Осем продукта, полезни за хората с високо кръвно налягане

  24.02.20112

  Ценна помощ в борбата с високото кръвно налягане можете да получите от следните хранителни продукти: прясно мляко, спанак, слънчогледови семки, боб, соя, банани, картофи, черен шоколад.

 • Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно - Как да ограничим приема на солХранене при проблеми

  Как да ограничим приема на сол

  12.06.20130

  В България все по-наболял става въпроса за приема на сол. Консумацията на продукта е двойно по-висока от горната граница за безопасен прием, определена на 5 грама дневно. Средно българинът приема до 10–14 грама на ден

 • Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно - Какво да правим при високо кръвноХранене при проблеми

  Какво да правим при високо кръвно

  29.03.20122

  Не по-малко от половин час дневно трябва да сте физически ангажирани, за да се преборите с високото кръвно. Намалете консумацията на сол на не повече от шест грама на ден.

 • Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно - С домати най-лесно се слабееДиети

  С домати най-лесно се слабее

  08.09.20103

  Ключът към отслабването се оказаха доматите. Доматите съдържат съставката ликопен. Ликопенът променя нивата на хормоните, които са отговорни за апетита.

 • Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно - Изгонете главоболието и кръвното с чубрицаХранене при проблеми

  Изгонете главоболието и кръвното с чубрица

  10.02.20151

  Отварата от чубрица се прави с половин литър вода и 2 с. л. от ароматната подправка – сложете водата да заври в подходящ съд, след което добавете чубрицата и отдръпнете от горещия котлон.

 • Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно - Солта не била виновна за високото кръвноКое за какво е полезно

  Солта не била виновна за високото кръвно

  13.12.20140

  Твърдението, че голямото количество сол предизвиква високо кръвно налягане е доста преувеличено. Във френското изследване се твърди, че всъщност връзката между солта и кръвното е много по-сложна, отколкото се е приема до момента.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно - превъзходни рецепти и статии за ежедневна употреба. Всичко за Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно в Готвач.бг. Гласувайте за Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно от звездите над този параграф. Кулинарни рецепти, правилно хранене, програми за отслабване, здравни съвети. Приятно разглеждане на нашите рецепти и статии на тема Бързо Сваляне на Долна Граница на Кръвно. Готвач.бг - уникален портал за майсторски рецепти, диетично хранене, оценки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.