Бабин тутманик с извара

Бабин тутманик с извара

5

на ромбове, покриваме с кърпа и го оставяме да втаса за втори път. Изпичаме втасалият тутманик във фурна при умерена температура....

1

Бърз Тутманик с Извара

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за бърз тутманик с извара в Готвач.бг.
Тутманик с извара, сирене и кренвирш

Тутманик с извара, сирене и кренвирш

1

. Отгоре поръсете с приготвената плънка от смесените сирене, извара и яйце. Завийте кората с плънката на руло. Нарежете рулото на равни парчета...

Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Домашен тутманик

Домашен тутманик

33

втасалия тутманик с малко олио отгоре и сложете да се изпече до готовност. Проверявайте го с клечка. Изпечения тутманик увийте в кърпа....

Селски тутманик

Селски тутманик

1

Замесва се тесто от продуктите. Разделя се на около 5 топчета и се оставя да втаса. След това се разтеглят, поставят се в намазнена тава и се...

Тутманик Богданка

Тутманик Богданка

2

Разбиваме яйцата. Прибавяме водата, солта, захарта и пресятото брашно. Замесваме меко тесто и го разделяме на две части. В тавичка разтопяваме...

Панагюрски тутманик

Панагюрски тутманик

11

топчета. За целта топчетата трябва да са едно спрямо друго по-големи. Така готовият тутманик се поставя в тавичка, застлана с хартия за печене...

Маминият тутманик

Маминият тутманик

тутманик, Завит тутманик, Бабиният тутманик, Мързелив тутманик, Тутманик по болярски, Тутманик на бурми....

Памук тутманик

Памук тутманик

2

оставете отново да втаса. Изпечете във фурна до златисто. Готовият тутманик напръскайте с малко вода и оставете да омекне. Поднесете с мляко, компот или айран....

Копривщенски тутманик

Копривщенски тутманик

предварително намазана с мазнина тавичка. Отново оставаме да втаса за 20 минути. Останалата ни мазнина се излива отгоре. Разбиваме последното яйце и с него също заливаме тутманика....

Бухнал тутманик

Бухнал тутманик

1

натрошено на по-едро), добавя се и олиото. Смесват се бакпулвера и брашното и се прибавят към основната смес за тутманика. Разбърква се и е готово...

Малък тутманик

Малък тутманик

Загрейте леко прясното мляко, изсипете в него маята и захарта и оставете за 10-15 минути. Разтопете маслото. Пресейте брашното и направете...