Пухкав бъркан тутманик

Пухкав бъркан тутманик

0

Маята се разтваря със захарта в топлите прясно мляко и вода и се оставя за кратко да се активира. Прибавят се яйцата, солта и брашното и се...

1

Бъркан Пухкав Мързелив Тутманик

Прегледай всички 16 подбрани съвети относно бъркан пухкав мързелив тутманик в Готвач.бг.
Мързелив тутманик

Мързелив тутманик

Замесвате меко тесто с яйцата, брашното, захарта и солта. Разделяте тестото на две части. Разтопявате маслото и овалвате едната питка в него...

Пухкав тутманик

Пухкав тутманик

Пригответе смес от киселото мляко, яйцата, мазнината, начупеното сирене и солта. Прибавете разтворената в оскъдно количество вода мая...

Бъркан тутманик

Бъркан тутманик

4

Продуктите се добавят по реда на изписването. Бърка се на ръка с дървена лъжица. Трябва да се получи гъста, еднородна смес. Сместа се изсипва...

Мързелив тутманик с тофу

Мързелив тутманик с тофу

Смесвате содата и киселото мляко в голяма купа и оставяте да шупне. Към тях прибавяте яйцата, олиото и брашното и разбърквате с миксер...

Мързелив тутманик със сиренце

Мързелив тутманик със сиренце

7

В голяма купа сипете леко затопленото мляко и разтворете маята в него. Добавете разбитите яйца, солта и разбъркайте, прибавете на части...

Бърз и мързелив тутманик

Бърз и мързелив тутманик

1

добре и се разпределя в намазнена и поръсена с брашно тавичка. Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса. Готовият тутманик се изважда от печката и се покрива с кърпа, докато се охлади....

Бърз и пухкав тутманик

Бърз и пухкав тутманик

30

Слагате в купа водата с маята, захарта и 2 л.брашно, разбърквате и оставяте маята да се активира. Пресявате брашното, добавяте разбитите яйца...

Пухкав Трислоен Тутманик

Пухкав Трислоен Тутманик

предварително намазана с масло тава и намажете тутманика (охлюв) с останалото масло. Оставете така за около 1 час да удвои обема си...

Пухкав усукан тутманик

Пухкав усукан тутманик

предварително намаслена тава. Оставете да втасат леко и печете на 180 градуса до получаване на златист загар. Поднесете тутманика топъл....

Пухкав тутманик с масло

Пухкав тутманик с масло

. Намажете тутманика с разбит жълтък, покрийте и оставете за половин час да втаса отново. Сложете тавата във фурната на 170 градуса за около 50-60 минути до златисто-кафяв цвят....

Пухкав тутманик със сирене

Пухкав тутманик със сирене

намазана с масло тава, отново оставете малко да втаса и печете в предварително загрята на 200 градуса фурна до златисто. Всичко се бърка с дървена лъжица....