Бързи варени кренвирши

Бързи варени кренвирши

1

и добавяме подправките. Щом заври, пускаме в нея кренвиршите. Държим колбасите във водата, докато се надуят и "цъфнат". След това ги...

1

Варени Кренвирши

Разгледай всички 9 подбрани съвети за варени кренвирши в Готвач.бг.
Варени охлюви

Варени охлюви

1

Добре измитите в подсолена вода охлюви поставете в съд със студена вода и ги сварете на тих огън. След като се препенят, прибавете...

Варени раци

Варени раци

Слагате вода на котлона да заври. Прибавете подправките и оставете няколко минути да ври. Добавяме изчистените раци във врящата вода и...

Пълнени кренвирши

Пълнени кренвирши

5

разбъркват. Яйцата трябва хубаво да се поемат от сиренето и кашкавала. Всеки кренвирш се реже на дължина, но не до дъното. Разтварят се леко и се...

Кренвирши спирали

Кренвирши спирали

2

Всеки кренвирш се нанизва на дървено шишче от единия до другия край. С остър нож се правят диагонални рaзрези. Започва се от единия край...

Облечени кренвирши

Облечени кренвирши

1

ленти с дебелина 1-2см. Всяка половинка кренвирш и парченце домат омотайте спираловидно с тесто, докато напълно се покрият. Намажете облечените кренвирши с яйце и ги изпечете в намаслена тавичка за 15 минути на 200 градуса....

Парени кренвирши

Парени кренвирши

Крайчетата на кренвиршите се отрязват. Двата края на кренвиршите се нацепват на кръст с дълбочина около 1, 5 см. Попарват се в тиган с около...

Раирани кренвирши

Раирани кренвирши

3

Правят се зигзагообразни прорези на кренвиршите. Кашкавалът се нарязва на лентички, които се поставят в прорезите на кренвиршите. Поръсват се с шарена сол. Запичат се....

Панирани кренвирши

Панирани кренвирши

1

Кренвиршите се обелват и нарязват на малки парчета на дълго. След това се панират, като последователно се потапят в брашно и яйце се пържат до зачервяване в сгорещена мазнина....