Свинско варено с джолан

Свинско варено с джолан

0

Слагаме джолана цял в подходяща тенджера и го покриваме с вода. Добавяме зърната черен пипер и започваме да варим месото на немного силен огън...

1

Варен Свински Джолан

Прегледай всички 30 авторски предложения за варен свински джолан в Готвач.бг.
Варен свински джолан с картофи

Варен свински джолан с картофи

пюре. Яденето продължава да се готви още 3-4 минути. Картофите се премахват от огъня и се сервират като гарнитура към варения джолан....

Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Варено от телешки джолан

Варено от телешки джолан

вари на слаб огън - 1-2 часа, докато месото се отдели от костта. При необходимост от течност, доливаме още горещ бульон или вода. Прибавям...

Свинско варено

Свинско варено

4

, обелени и нарязани картофи. Оставете свинското варено да къкри на котлона, като при нужда се долива още малко топла вода. Щом поври 10...

Супа от свински джолан

Супа от свински джолан

2

Сложете свинското да се вари направо с кокала за 1 час и половина в достатъчно вода. Свареното месо отделете от кокала и нарежете на парчета...

Гулаш от свински джолан

Гулаш от свински джолан

малко преди да уври месото се долива виното. Вари се още 10-ина минути и накрая се разбърква с киселото мляко. Поднесете гулаша от свински джолан с гарнитура от сварени макарони или картофено пюре....

Свински джолан под фолио

Свински джолан под фолио

се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани. Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа....

Свински джолан в гърне

Свински джолан в гърне

3

Свинският джолан се поръсва с по 1 ч.л. червен и черен пипер. Полива се обилно с олио и се намазва с доматеното пюре. В тавата се подреждат...

Бавно печен свински джолан

Бавно печен свински джолан

2

Разбъркваме подправките и солта и обтриваме внимателно и старателно месото. Поставяме го в дълбока тава, на дъното на която сме сипали малко...

Свински джолан със зеле

Свински джолан със зеле

В пръстен гювеч се слага зелето. Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина. Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....

Свински джолан с бира

Свински джолан с бира

Почистете и нарежете лука на едри парчета. Сложете в глинен гювеч джолана, намажете го със зехтина и поръсете със сол, черен пипер, червен и...