петък, 6 май
Ватикански хляб

Ватикански хляб

0

Приготвянето на ватикански хляб отнема една седмица. За да го направите, трябва да получите квас от някой, който вече го е направил. Първи...

1

Ватикански Хляб Поверие

Разгледай всички 23 авторски предложения за ватикански хляб поверие в Готвач.бг.
Магията на ватиканския хляб

Магията на ватиканския хляб

26.01.2014151

Стара италианска легенда разказва за веригата на Свети Антонио, в която се приготвял специален хляб, наречен Ватикански, който имал силата да...

Какво представлява ватиканският хляб?

Какво представлява ватиканският хляб?

09.10.2015

да приготвяте хляба. Вижте и нашата рецепта: Ватикански хляб. След като го направите, цялото семейство трябва да опита от хляба за здраве и...

Българинът консумира по-малко хляб и повече плодове

Българинът консумира по-малко хляб и повече плодове

21.04.2014

Последните данни на Националния статистически институт показват, че българинът е намалил потреблението на хляб и е увеличил консумацията на...

Българинът е ял по-малко хляб, но е пил повече алкохол

Българинът е ял по-малко хляб, но е пил повече алкохол

07.03.2015

на хляб е паднала от 150 хляба на 100 хляба годишно от 1999 година. Същата тенденция забелязват и хлебарите у нас, които обвиняват...

Ръчен хляб

Ръчен хляб

17.02.2016

Разтворете маята в 1/2 ч.ч. хладка вода със солта и захарта и оставете да втаса. Пресейте брашното и оформете кладенче. Сложете активиралата...

Джинджифилов хляб

Джинджифилов хляб

11.12.2011

средата, излезе чисто. Готовият джинджифилов хляб се охлажда за 10 минути преди да се извади от формата. Оставя се да престои поне за 2 часа...

Портокалов хляб

Портокалов хляб

03.07.2010

. Готовият хляб се оставя да престои около 5 минути, след което внимателно се вади от формата....

Пшеничен хляб

Пшеничен хляб

22.02.2015

. След това леко оформете хляба, направете леки прорези с нож отгоре и сложете хляба да се изпече за около 35 минути или до готовност в загряна на 180 градуса фурна....

Соден хляб

Соден хляб

29.03.2014

повърхността му. Соденият хляб се пече около 40 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна. След изваждането му от фурната се поставя върху решетка, за да се охлади преди да се разреже....

Хляб Чиабата

Хляб Чиабата

25.03.20121

Смесете в купа брашното, солта и маята. Добавете водата и разбъркайте до получаване на влажно тесто. Покрийте купата с прозрачно фолио и...

Арабски хляб

Арабски хляб

10.04.20121

Разтворете маята заедно със захарта в 1/2 от топлата вода. Всички продукти смесете в голяма купа и замесете гладко, но лепкаво тесто. Не...

Другите гледат още

Какво Ново

Ватикански Хляб Поверие, практични предложения и полезна информация за ежедневна употреба. Имаш критика или изобщо не намери това, което търсиш? За връзка с екипът на Готвач.бг пиши тук.