неделя, 29 май
Ватикански хляб

Ватикански хляб

0

Приготвянето на ватикански хляб отнема една седмица. За да го направите, трябва да получите квас от някой, който вече го е направил. Първи...

1

Ватикански Хляб Поверие

Разгледай всички 23 авторски предложения за ватикански хляб поверие в Готвач.бг.
Какво представлява ватиканският хляб?

Какво представлява ватиканският хляб?

09.10.2015

да приготвяте хляба. Вижте и нашата рецепта: Ватикански хляб. След като го направите, цялото семейство трябва да опита от хляба за здраве и...

Магията на ватиканския хляб

Магията на ватиканския хляб

26.01.2014151

Стара италианска легенда разказва за веригата на Свети Антонио, в която се приготвял специален хляб, наречен Ватикански, който имал силата да...

Българинът консумира по-малко хляб и повече плодове

Българинът консумира по-малко хляб и повече плодове

21.04.2014

Последните данни на Националния статистически институт показват, че българинът е намалил потреблението на хляб и е увеличил консумацията на...

Хлябът без глутен съдържа 7 пъти повече мазнини

Хлябът без глутен съдържа 7 пъти повече мазнини

19.05.2016

на своите безглутенови продукти. В доклада на евро експертите е посочено, че 90 процента от безглутеновия хляб, предлаган в големите...

Българинът е ял по-малко хляб, но е пил повече алкохол

Българинът е ял по-малко хляб, но е пил повече алкохол

07.03.2015

на хляб е паднала от 150 хляба на 100 хляба годишно от 1999 година. Същата тенденция забелязват и хлебарите у нас, които обвиняват...

Пълнозърнест хляб

Пълнозърнест хляб

24.02.2014

на хляба – специлистите са категорични, че истинският пълнозърнест хляб не пружинира при натиск. Хлябът, в който са използвани оцветители, прилича...

Избухнал хляб

Избухнал хляб

24.05.20162

градуса. И, хораааа - хлябът ми избухна! :) Мислех, че ще го гоня из фурната :) Нооо... стана на памуче. Приятен апетит!...

Марокански хляб

Марокански хляб

16.08.2015

Първо пригответе маята. Сипете млякото с водата в купа, разбъркайте със захарта и накрая прибавете маята. Разбъркайте и оставете за 10 минути на...

Хляб Аламинут

Хляб Аламинут

04.05.2016

Оформете тестото като хляб и направете разрези отгоре, печете за 25 минути на 200 градуса. Готовия хляб намажете с масло и завийте с чиста кърпа....

Ръчен хляб

Ръчен хляб

17.02.2016

Разтворете маята в 1/2 ч.ч. хладка вода със солта и захарта и оставете да втаса. Пресейте брашното и оформете кладенче. Сложете активиралата...

Маймунски хляб

Маймунски хляб

21.12.2015

свежо съхранение. Тестото трябва да втаса и да удвои обема си. Докато тестото за сладкия маймунски хляб втасва, разтопете маслото, а в чиния...

Другите гледат още

Какво Ново

Ватикански Хляб Поверие, практични предложения и полезна информация за ежедневна употреба. Имаш критика или изобщо не намери това, което търсиш? За връзка с екипът на Готвач.бг пиши тук.