Виенски ябълков щрудел

Виенски ябълков щрудел

0

време на печенето мажете щрудела с разтопено масло през интервал от 10 минути. Готовият щрудел завийте с кърпа и го оставете да поизстине така. Нарежете го на парчета, докато е още топъл....

1

Виенски Щрудел

Разгледай всички 3 авторски предложения относно виенски щрудел в Готвач.бг.
Перфектният виенски щрудел

Перфектният виенски щрудел

2

Виенският ябълков щрудел е любим на хиляди хора по цял свят. Щруделът прилича на баница с ябълки, защото се прави от тънки кори и се...

Щрудел

Щрудел

1

ябълките пускат много сок, го отделям в една чаша и след изпичане сиропирам с него щрудела, а поръсвам с пудрата захар след пълното му изстиване....