Винен кебап

Винен кебап

3

Месото се почиства от костите и се нарязва на малки парчета, след което се задушава в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на...

1

Винен Кебаб

Открий всички 35 избрани предложения за винен кебаб в Готвач.бг.
Винен кебап в чомлек

Винен кебап в чомлек

съвсем. Гарнирате със ситно нарязан магданоз. Кебапа сервирате горещ, с варени картофи или ориз....

Винен кебап с телешко

Винен кебап с телешко

3

Почистете месото от костите и го нарежете на малки парчета, след което го задушете в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на...

Винен кебап без домати

Винен кебап без домати

вода. Разбъркваме отново, добавяме черен пипер и сол на вкус. Оставяме да ври докато месото напълно омекне. При сервиране към кебапа се слага топка от готовия сварен ориз....

Винен кебап с ориз

Винен кебап с ориз

Лукът се нарязва на полумесеци, свинското - на хапки. Лукът се задушава в малко олио и вода, като омекне, се добавя и свинското. Долива...

Бърз винен кебап

Бърз винен кебап

Нарязваме свинското месо на средно големи късчета и го задушаваме в малко олио и вода. Като побелее прибавяме лука нарязан на филийки. Като...

Ловджийски винен кебап

Ловджийски винен кебап

. В съда с гъбите и кравето масло направете запръжка на брашното и черния пипер, като я угасите с червеното вино, но след като предварително сте...

Винен кебап с тиква

Винен кебап с тиква

. През това време в отделна тенджера се слага вода да заври, добавя се малко сол и като заври, се слага оризът. Вари се до готовност. След като бъде готов, виненият кебап се сервира с топка ориз....

Винен кебап с гарнитура

Винен кебап с гарнитура

дозапечете още 30 мин. Направете гарнитурата за кебапа като в тенджерка сложите ориза, сол и зеленчуковия бульон. Разбъркайте и оставете на котлона...

Винен кебап с домати

Винен кебап с домати

с.л. брашно. Разбъркваме всичко много добре. Накрая добавяме и виното. Слагаме хубави червено вино, за да стане ястието вкусно, в (никакъв случай...

Свински винен кебап

Свински винен кебап

8

Месото се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на ситно, се запържва, добавя се червеният пипер. Изсипва се месото и се пържат още малко...

Биволски винен кебап

Биволски винен кебап

отново се захлупват за 30 минути, като от време на време се разбъркват. Отделно в купа се разтваря Маги фикс винен кебап в 800 мл студена вода...