Винен кебап със свинско месо

Винен кебап със свинско месо

1

Надребняваме месото, лука и праза. След това ги задушаваме в мазнина, докато поомекнат. Наливаме 1 ч.ч. вода и оставяме яденето да къкри на...

1

Винен Кебап със Свинско Месо

Разгледай всички 58 кулинарни идеи относно винен кебап със свинско месо в Готвач.бг.
Свински винен кебап

Свински винен кебап

7

Месото се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на ситно, се запържва, добавя се червеният пипер. Изсипва се месото и се пържат още малко...

Винен кебап с крехко месо

Винен кебап с крехко месо

Hapязвaмe мecoтo нa мaлĸи пapчeтa, cлeд ĸoeтo зaдyшaвaмe в мaзнинaтa. Koгaтo oмeĸнe мecoтo дoбaвямe пpeдвapитeлнo cмлeнитe в блeндep лyĸ, зeлeнa...

Винен кебап с телешко месо

Винен кебап с телешко месо

2

-40 минути, докато месото се свари и омекне. В отделен съд сваряваме ориза с 3 ч.ч. подсолена вода. Кебапът ни е готов за сервиране!...

Кебап със свинско месо

Кебап със свинско месо

2

Нарязваме месото на малки късчета. Лука нарязваме на ситно. В тенджера слагаме маслото и задушаваме първо хапките месо, а после към тях...

Винен кебап от свинска глава

Винен кебап от свинска глава

. Пърженето продължава. Ръси се брашното. Когато стане златисто, сипва се червения пипер и се гаси с виното. Слага се черния пипер на зърна и дафиновия лист. Залива се с малко хладка вода. Кебапът се вари на тих огън....

Кебап от свинско месо с домати

Кебап от свинско месо с домати

Нарязвате месото на хапки, които запържвате в сгорещеното олио заедно със ситно нарязания лук. След 10 минути подправяте с черен пипер и сол и...

Кебап от свинско месо с ориз

Кебап от свинско месо с ориз

Измиваме месото и нарязваме на хапки. Белим и нарязваме лука. Запържваме в олио нарязаните месо и лук. Прибавяме брашното, разбъркваме и...

Кебап със свинско месо и сушени чушки

Кебап със свинско месо и сушени чушки

Месото се нарязва на хапки. В подходящ съд се сгорещява мазнината. На силен огън се запържва месото за около минута. Добавят се едро...

Кебап от свинско месо по секуловски

Кебап от свинско месо по секуловски

Чудех се какво име да дам на рецептата за този кебап, тъй като някой би се запитал какво му е особеното тук. За тези, които хапват месце...

Винена марината за свинско месо

Винена марината за свинско месо

Нарязваме лука на полумесеци. Нарязваме чесъна на едро. Добавяме всички продукти в дълбок съд в който да ги объркаме с месото и оставяме месото да се маринова за няколко часа. Изкарваме месото и печем....

Винен кебап

Винен кебап

3

Месото се почиства от костите и се нарязва на малки парчета, след което се задушава в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на...