Винен кебап със свинско месо

Винен кебап със свинско месо

0

Надребняваме месото, лука и праза. След това ги задушаваме в мазнина, докато поомекнат. Наливаме 1 ч.ч. вода и оставяме яденето да къкри на...

1

Винен Кебап със Свинско Месо

Разгледай всички 41 кулинарни идеи относно винен кебап със свинско месо в Готвач.бг.
Свински винен кебап

Свински винен кебап

7 

Месото се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на ситно, се запържва, добавя се червеният пипер. Изсипва се месото и се пържат още малко...

Кебап със свинско месо

Кебап със свинско месо

 

Нарязваме месото на малки късчета. Лука нарязваме на ситно. В тенджера слагаме маслото и задушаваме първо хапките месо, а после към тях...

Винен кебап с крехко месо

Винен кебап с крехко месо

 

Hapязвaмe мecoтo нa мaлĸи пapчeтa, cлeд ĸoeтo зaдyшaвaмe в мaзнинaтa. Koгaтo oмeĸнe мecoтo дoбaвямe пpeдвapитeлнo cмлeнитe в блeндep лyĸ, зeлeнa...

Винен кебап с телешко месо

Винен кебап с телешко месо

2 

-40 минути, докато месото се свари и омекне. В отделен съд сваряваме ориза с 3 ч.ч. подсолена вода. Кебапът ни е готов за сервиране!...

Винен кебап от свинска глава

Винен кебап от свинска глава

 

. Пърженето продължава. Ръси се брашното. Когато стане златисто, сипва се червения пипер и се гаси с виното. Слага се черния пипер на зърна и дафиновия лист. Залива се с малко хладка вода. Кебапът се вари на тих огън....

Кебап от свинско месо с домати

Кебап от свинско месо с домати

 

Нарязвате месото на хапки, които запържвате в сгорещеното олио заедно със ситно нарязания лук. След 10 минути подправяте с черен пипер и сол и...

Кебап със свинско месо и сушени чушки

Кебап със свинско месо и сушени чушки

 

Месото се нарязва на хапки. В подходящ съд се сгорещява мазнината. На силен огън се запържва месото за около минута. Добавят се едро...

Кебап от свинско месо с ориз

Кебап от свинско месо с ориз

 

Измиваме месото и нарязваме на хапки. Белим и нарязваме лука. Запържваме в олио нарязаните месо и лук. Прибавяме брашното, разбъркваме и...

Винен кебап

Винен кебап

3 

Месото се почиства от костите и се нарязва на малки парчета, след което се задушава в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на...

Кебап от свинско месо, сланина и черен дроб

Кебап от свинско месо, сланина и черен дроб

 

Измиваме месото, черният дроб и нарязваме на хапки. Нарязваме и сланината. В олиото изпържваме нарязаните месо, черен дроб и сланина. Като се...

Свинско месо с камби, ориз и вино

Свинско месо с камби, ориз и вино

 

Нарязваме свинското месо (300 - 400 г) на хапки като за шишчета. В олио (4 с.л.) слагаме месото, ръсваме черен пипер и запържваме, като често...