Да помогнем на Мишо да проходи
Тас кебап

Тас кебап

0

. Когато месото омекне, прибавяте черния пипер, бахара и виното. Готовото ястие трябва да остане на мазнина. Поднасяте кебапа поръсен със ситно нарязан магданоз....

1

Винен тас Кебап

Открий всички 30 избрани предложения за винен тас кебап в Готвач.бг.
Тас кебап със свинско

Тас кебап със свинско

22.02.20163

Месото се обезкостява, надребнява и запържва в мазнината заедно със скълцания лук. Когато лукът промени цвета си, се слагат малко по малко...

Тас кебап по македонски

Тас кебап по македонски

22.07.2011

Месото се нарязва на порционни парчета по 25 - 30 г. Посолява се, поръсва се с част от черния пипер и бахар (едро смлени или счукани) и леко се...

Агнешки тас кебап

Агнешки тас кебап

08.01.2014

Агнешкото месо се нарязва на ситно и се смесва с лука, който също е нарязан на ситно. Добавя се сол, черен пипер и бахар и се оставя да стои на...

Тас кебап с пилешко

Тас кебап с пилешко

23.01.20122

Нарежете пилешкото на парчета и накълцайте лука и моркова. Загрейте мазнина в съд с широко дъно и сложете пилешкото да се запържи. След него...

Тас кебап с телешко месо

Тас кебап с телешко месо

26.01.20101

Телешкото месо се нарязва на правоъгълни парчета. Слагат се в тенджера под налягане. Добавя се червеното вино, брашното разбито добре в доматите...

Винен кебап

Винен кебап

12.03.20123

Месото се почиства от костите и се нарязва на малки парчета, след което се задушава в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на...

Винен кебап с качамак

Винен кебап с качамак

09.01.2016

. Разбъркайте добре и го разпределете във формички за мъфини. Оставете да се охладят и ги сервирайте с винения кебап....

Класически винен кебап

Класически винен кебап

17.01.20161

в нея се слага месото. Готви се до редуцирането на водата. Прибавят се червен пипер, разреденото доматено пюре и половината вино. Задушава...

Вкусен винен кебап

Вкусен винен кебап

01.12.20132

Нарязвате лука на ситно, месото - на кубчета. В загрято олио запържвате лука заедно с месото до зачервяване. След това слагате вода - около...

Винен кебап с пилешко

Винен кебап с пилешко

13.10.2015

Пилешкото месо се измива, подсушава и нарязва на късчета. Запържва се в дълбок тиган или тенджера и се прехвърля за малко в друг съд. В...

Винен кебап със заешко

Винен кебап със заешко

07.03.2014

наливаме червеното вино бавно, като бъркаме енергично, за да не останат бучици от брашното. Оставяме да покъкри за около 2 минути, след което...

Другите гледат още

Какво Ново

Винен тас Кебап, изпробвани предложения и материали за всеки ден и вкус. Имаш предложение или въобще не намери онова, което търсиш? За контакт с Готвач.бг пиши тук.