Тас кебап

Тас кебап

0

. Когато месото омекне, прибавяте черния пипер, бахара и виното. Готовото ястие трябва да остане на мазнина. Поднасяте кебапа поръсен със ситно нарязан магданоз....

1

Винен тас Кебап

Открий всички 44 избрани предложения за винен тас кебап в Готвач.бг.
Вкусен тас кебап

Вкусен тас кебап

4

Нарежете месото на малки хапки и в сгорещено олио го запечатайте от всички страни. Нарежете лука, моркова и чесъна и заедно с дафиновия лист ги...

Тас кебап с манатарки

Тас кебап с манатарки

тас кебапа на слаб огън 10-15 минути. Сервираме тас кебапа, гарниран с кисели краставички....

Тас кебап със свинско

Тас кебап със свинско

3

Месото се обезкостява, надребнява и запържва в мазнината заедно със скълцания лук. Когато лукът промени цвета си, се слагат малко по малко...

Агнешки тас кебап

Агнешки тас кебап

Агнешкото месо се нарязва на ситно и се смесва с лука, който също е нарязан на ситно. Добавя се сол, черен пипер и бахар и се оставя да стои на...

Тас кебап с пилешко

Тас кебап с пилешко

2

Нарежете пилешкото на парчета и накълцайте лука и моркова. Загрейте мазнина в съд с широко дъно и сложете пилешкото да се запържи. След него...

Тас кебап по македонски

Тас кебап по македонски

Месото се нарязва на порционни парчета по 25 - 30 г. Посолява се, поръсва се с част от черния пипер и бахар (едро смлени или счукани) и леко се...

Тас кебап с бял ориз

Тас кебап с бял ориз

Нарязах телешко месо на хапки и една глава лук, запържих до златисто и загасих с чаша вино. В отделен съд сложих олио и запържих 2 с.л...

Тас кебап с телешко месце

Тас кебап с телешко месце

малко сол. След като се е посварил оризът, прибавяме запържено масло и разбъркваме. Добавяме като гарнитура към тас кебапа. Добър апетит! Източник: Yesil Elma - Oktay Usta...

Тас кебап с телешко месо

Тас кебап с телешко месо

1

Телешкото месо се нарязва на правоъгълни парчета. Слагат се в тенджера под налягане. Добавя се червеното вино, брашното разбито добре в доматите...

Винен кебап

Винен кебап

3

Месото се почиства от костите и се нарязва на малки парчета, след което се задушава в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на...

Бърз винен кебап

Бърз винен кебап

Нарязваме свинското месо на средно големи късчета и го задушаваме в малко олио и вода. Като побелее прибавяме лука нарязан на филийки. Като...