събота, 30 април
Тас кебап

Тас кебап

0

. Когато месото омекне, прибавяте черния пипер, бахара и виното. Готовото ястие трябва да остане на мазнина. Поднасяте кебапа поръсен със ситно нарязан магданоз....

1

Винен тас Кебап

Открий всички 42 избрани предложения за винен тас кебап в Готвач.бг.
Тас кебап по македонски

Тас кебап по македонски

22.07.2011

Месото се нарязва на порционни парчета по 25 - 30 г. Посолява се, поръсва се с част от черния пипер и бахар (едро смлени или счукани) и леко се...

Агнешки тас кебап

Агнешки тас кебап

08.01.2014

Агнешкото месо се нарязва на ситно и се смесва с лука, който също е нарязан на ситно. Добавя се сол, черен пипер и бахар и се оставя да стои на...

Тас кебап с пилешко

Тас кебап с пилешко

23.01.20122

Нарежете пилешкото на парчета и накълцайте лука и моркова. Загрейте мазнина в съд с широко дъно и сложете пилешкото да се запържи. След него...

Тас кебап със свинско

Тас кебап със свинско

22.02.20163

Месото се обезкостява, надребнява и запържва в мазнината заедно със скълцания лук. Когато лукът промени цвета си, се слагат малко по малко...

Тас кебап с телешко месо

Тас кебап с телешко месо

26.01.20101

Телешкото месо се нарязва на правоъгълни парчета. Слагат се в тенджера под налягане. Добавя се червеното вино, брашното разбито добре в доматите...

Винен кебап с качамак

Винен кебап с качамак

09.01.2016

. Разбъркайте добре и го разпределете във формички за мъфини. Оставете да се охладят и ги сервирайте с винения кебап....

Винен кебап

Винен кебап

12.03.20123

Месото се почиства от костите и се нарязва на малки парчета, след което се задушава в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на...

Винен кебап с картофено пюре

Винен кебап с картофено пюре

20.03.2016

Задушаваме си месото, нарязано на хапки. Лука режем на полумесеци, задушаваме около 20 мин. Наливаме виното, подправките и водата. Варим...

Винен кебап с тиква

Винен кебап с тиква

20.02.2016

. През това време в отделна тенджера се слага вода да заври, добавя се малко сол и като заври, се слага оризът. Вари се до готовност. След като бъде готов, виненият кебап се сервира с топка ориз....

Винен кебап със заешко

Винен кебап със заешко

07.03.2014

наливаме червеното вино бавно, като бъркаме енергично, за да не останат бучици от брашното. Оставяме да покъкри за около 2 минути, след което...

Свински винен кебап

Свински винен кебап

19.05.20117

Месото се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на ситно, се запържва, добавя се червеният пипер. Изсипва се месото и се пържат още малко...

Другите гледат още

Какво Ново

Винен тас Кебап, изпробвани предложения и материали за всеки ден и вкус. Имаш предложение или въобще не намери онова, което търсиш? За контакт с Готвач.бг пиши тук.