понеделник, 8 февруари
Тас кебап

Тас кебап

0

. Когато месото омекне, прибавяте черния пипер, бахара и виното. Готовото ястие трябва да остане на мазнина. Поднасяте кебапа поръсен със ситно нарязан магданоз.

1

Винен тас Кебап

Открий всички 25 избрани предложения за винен тас кебап в Готвач.бг.
Винен кебап

Винен кебап

12.03.20123

Месото се почиства от костите и се нарязва на малки парчета, след което се задушава в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на

Агнешки тас кебап

Агнешки тас кебап

08.01.2014

Агнешкото месо се нарязва на ситно и се смесва с лука, който също е нарязан на ситно. Добавя се сол, черен пипер и бахар и се оставя да стои на

Тас кебап по македонски

Тас кебап по македонски

22.07.2011

Месото се нарязва на порционни парчета по 25 - 30 г. Посолява се, поръсва се с част от черния пипер и бахар (едро смлени или счукани) и леко се

Тас кебап с пилешко

Тас кебап с пилешко

23.01.20122

Нарежете пилешкото на парчета и накълцайте лука и моркова. Загрейте мазнина в съд с широко дъно и сложете пилешкото да се запържи. След него

Тас кебап с телешко месо

Тас кебап с телешко месо

26.01.20101

Телешкото месо се нарязва на правоъгълни парчета. Слагат се в тенджера под налягане. Добавя се червеното вино, брашното разбито добре в доматите

Винен кебап с гъби

Винен кебап с гъби

03.04.20127

винения кебап. Оставете да поври още 2-3 минути, свалете от огъня и добавете накълцания магданоз. Поднесете винения кебап с гъби с гарнитура от сварен ориз.

Класически винен кебап

Класически винен кебап

17.01.20161

в нея се слага месото. Готви се до редуцирането на водата. Прибавят се червен пипер, разреденото доматено пюре и половината вино. Задушава

Винен кебап с качамак

Винен кебап с качамак

09.01.2016

. Разбъркайте добре и го разпределете във формички за мъфини. Оставете да се охладят и ги сервирайте с винения кебап.

Винен кебап с телешко

Винен кебап с телешко

04.04.20133

Почистете месото от костите и го нарежете на малки парчета, след което го задушете в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на

Винен кебап със заешко

Винен кебап със заешко

07.03.2014

наливаме червеното вино бавно, като бъркаме енергично, за да не останат бучици от брашното. Оставяме да покъкри за около 2 минути, след което

Винен кебап с пилешко

Винен кебап с пилешко

13.10.2015

Пилешкото месо се измива, подсушава и нарязва на късчета. Запържва се в дълбок тиган или тенджера и се прехвърля за малко в друг съд. В

Избрано

Какво Ново

Винен тас Кебап, изпробвани предложения и материали за всеки ден и вкус. Имаш предложение или въобще не намери онова, което търсиш? За контакт с Готвач.бг пиши тук.