Богат сандвич с ръжен хляб

Богат сандвич с ръжен хляб

0

Филията се намазва с маслото, отгоре се подреждат нарязаната на шайби чушка, нарязания на колелца домат, шунката срязана на триъгълници, парченца...

1

Вкусен Домашен Ръжен Хляб

Открий всички 32 избрани предложения относно вкусен домашен ръжен хляб в Готвач.бг.
Диетичен ръжен хляб със семена

Диетичен ръжен хляб със семена

В купа смесваме трицити с брашното, прибавяме киселото мляко със содата и солта и разбъркваме. Добавяме семената и замесваме тесто...

Зеленчуков сандвич с ръжен хляб

Зеленчуков сандвич с ръжен хляб

Филията се намазва с маслото, отгоре се подрежда чушката, нарязана на шайби, домата нарязан на колелца. Поръсва се с натрошеното сирене и се...

Ръжен хляб с маково семе

Ръжен хляб с маково семе

Смесваме двата вида брашно и солта в голяма купа. В отделен съд смесваме хладката вода с маята и захарта, за да се активира. Изчакваме малко...

Ръжено-пшеничен хляб

Ръжено-пшеничен хляб

. Печете хлебчето на 170 градуса 40 мин до готовност. Готовият хляб не се покрива с кърпа, така коричката му остава твърда и хрупкава, а средата му мека и пухкава....

Вкусно ръжено хлебче

Вкусно ръжено хлебче

Активирайте маята, като я разтворите в малко топла вода, добавите захарта и супена лъжица брашно. Пресейте бялото брашно, прибавете ръженото...

Закуска с ръжен хляб и чубрица

Закуска с ръжен хляб и чубрица

Намазваме дъното и стените на продълговата тава с 3 с.л олио. На дъното редим филиите ръжен хляб плътно една до друга и в дупките допълваме...

Ръжен хляб с кимион в хлебопекарна

Ръжен хляб с кимион в хлебопекарна

и кимионът. Слагат се солта и захарта. Най-отгоре се изсипва маята. Пуска се на основна функция, средно изпечен хляб. След като стане готов, хлябът се изважда и се поставя върху решетка да се охлади....

Бърз хляб с ръжено брашно

Бърз хляб с ръжено брашно

Брашното се пресява и се прибавят солта, захарта и маята. Олиото се смесва с водата и се прибавя към брашнената смес. Омесва се меко тесто и...

Ръжено-пшеничен хляб в хлебопекарна

Ръжено-пшеничен хляб в хлебопекарна

се маята най-отгоре, като не трябва да има допир с водата. Пуска се съответната програма за хляб - 750 гр....

Вкусна питка с лимец и ръжено брашно

Вкусна питка с лимец и ръжено брашно

Разтворете маята в малко топла вода. Добавете захарта и щипка бяло брашно. Оставете маята да втаса на топло. Смесете трите вида брашно...

Ръжена фокача

Ръжена фокача

Около 30 мл прясно мляко леко затопляме и в него сипваме маята и захарта и оставяме настрани 10-15 минути. През това време смесваме брашната, 2...