Много вкусен Козунак на конци

Много вкусен Козунак на конци

5

втасат около 30-40 мин. Отгоре се намазват с разбит белтък и се поръсват с влажна захар. Пекат се на 160 градуса около 50 мин. Единият козунак...

1

Вкусен Козунак на Конци

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно вкусен козунак на конци в Готвач.бг.
Захаросан козунак на конци

Захаросан козунак на конци

7

прекалено много. Идеята е тестото да остане на мехури/въздушно, за да се получат конците. Отгоре намазвате с останалия жълтък, примесен с мъничко...

Пухкав козунак на конци

Пухкав козунак на конци

, еластично тесто. За хубавия козунак трябва търпение и много топла стая за втасване на тестото. При температура от 26-27 градуса в стаята ще са ви...

Лимонов козунак на конци

Лимонов козунак на конци

1

го размесваме със смес от разтопено масло, олио и лимонова коричка. Месете, докато всичко се усвои от тестото. Оформете козунака според...

Усукан козунак на конци

Усукан козунак на конци

1

. Оставяме тестото на топло, покрито с домакинско фолио, и след като е готово, го разделяме на няколко топки в зависимост колко козунака искаме...

Вит козунак на конци

Вит козунак на конци

1

или коняк стафиди. Оставете пак да втаса за 40 минути. Разделете готовото тесто на 3 еднакви топки и 1 по-голяма. Разточете голямата на...

Кръгъл Козунак на конци

Кръгъл Козунак на конци

оформяте кръгли козунаци като оформяте фитили. Формата може да направите по много начини, оплитане на плитка и завиване на охлюв или както аз...

Козунак на конци

Козунак на конци

8

Предварително разтворете маята в топличкото прясно мляко с щипка захар. След като шупне я добавете с към 3 ч.ч. брашно с разбитите яйца, захарта...

Голям селски козунак на конци

Голям селски козунак на конци

6

които се плетат или завиват на охлюв и се поставят във намазани тави. Готовите козунаци се слагат да втасат на топло и после ги мажем със...

Козунак на конци без месене

Козунак на конци без месене

2

активираната мая. Започнах с голямото разбиване с бъркалките за тесто на миксера, така се вкарва въздух в самия козунак и няма нужда да се...

Вкусен пухкав домашен козунак

Вкусен пухкав домашен козунак

8

фитил, ако ще слагате ядки, сега е моментът. От получените фитили (които са важни за получаването на прословутите конци) сплитате козунака с три...

Здравословен и Вкусен Козунак

Здравословен и Вкусен Козунак

форми за козунаци с хартия за печене. Намазват се с разбит белтък. Втасват във фурната на 50 градуса около 1 час или докато изпълнят добре...