сряда, 10 февруари
Тайната на вкусния домашен козунак
Кулинарни Съвети

Тайната на вкусния домашен козунак

4

Една от тайните на вкусния домашен козунак, е че той се прави много дълго и трябва да се заредите с търпение, ако искате да се получи добър резултат.

1

Вкусен Козунак на Конци

Разгледай всички подбрани съвети относно Вкусен Козунак на Конци в Готвач.бг.
  • Вкусен Козунак на Конци - Как да оплетем козунакПразнична Трапеза

    Как да оплетем козунак

    04.05.20130

    За да бъде великденският козунак не само вкусен и пухкав, но също така и красив, той трябва да се оплете, за да е наистина празничен.

  • Вкусен Козунак на Конци - Вкусен и лесен кекс за ВеликденПразнична Трапеза

    Вкусен и лесен кекс за Великден

    10.04.20120

    Вижте нашите вкусни предложения за великденски кекс. Предлагаме ви лимонов кекс и страхотен козуначен кекс, напълно подходящ за този празник.

  • Вкусен Козунак на Конци - Тайните на вкусния козунакКулинарни Съвети

    Тайните на вкусния козунак

    17.04.20144

    Има няколко основни неща, които трябва да се спазят при домашната подготовка на козунаци. Първото условие е продуктите да бъдат предварително затоплени до стайна температура

  • Вкусен Козунак на Конци - Козунаци менте ще залеят пазарите преди ВеликденКулинарни Новини

    Козунаци менте ще залеят пазарите преди Великден

    31.03.20140

    Родните хлебопроизводители предупреждават българските потребители, че за този Великден пазарите могат да изобилства от фалшиви козунаци, които не са приготвени от традиционните продукти.

  • Вкусен Козунак на Конци - Рецепти за бърз и пухкав козунакПразнична Трапеза

    Рецепти за бърз и пухкав козунак

    11.04.20151

    Противно на убеждението, че приготвянето му е трудоемко и изисква време, тук ще намерите няколко рецепти за бърз, пухкав и лесен козунак.

  • Вкусен Козунак на Конци - Как правилно да замесим и сплетем козунакКулинарни Съвети

    Как правилно да замесим и сплетем козунак

    10.04.20150

    Козунакът е емблематичен за пролетния празник Великден. Освен това е и любима закуска на мнозина през цялата година. Купените козунаци радват с приятен вкус, но винаги е по-сладко, когато сме го приготвили сами.

  • Вкусен Козунак на Конци - Великденските козунаци ще са между 4 и 5 леваКулинарни Новини

    Великденските козунаци ще са между 4 и 5 лева

    05.04.20140

    Традиционните козунаци за Великден ще струват между 4 и 5 лева за килограм. Цените на козунаците с пълнеж от плодове, шоколад и ядки ще са между 8 и 9 лева за килограм.

  • Вкусен Козунак на Конци - Как изглежда великденската трапеза по цял святЛюбопитно

    Как изглежда великденската трапеза по цял свят

    11.04.20150

    Несъмнено яйцата са традиционния продукт за всяка една великденска трапеза. Но освен красиво боядисани яйца, в различните страни по света подреждат и различни ястия.

  • Вкусен Козунак на Конци - Панетоне - италиански козунак за КоледаПразнична Трапеза

    Панетоне - италиански козунак за Коледа

    23.12.20120

    Ако в началото панетоне е бил любим десерт само на италианците, в наши дни вече се приготвя навсякъде по света. Все повече хора преоткриват италианския козунак и си го приготвят за различни празници и поводи.

  • Вкусен Козунак на Конци - Оризът ни прави по-паметливиКое за какво е полезно

    Оризът ни прави по-паметливи

    14.08.20120

    Редовната консумация на ориз е полезна за паметта, установили са японски учени. Той съдържа полезни белтъчини. Когато приготвяте паеля или ризото, варете ориза в бульон вместо във вода.

  • Вкусен Козунак на Конци - Домашният дресинг е по-вкусен от купешкияКулинарни Съвети

    Домашният дресинг е по-вкусен от купешкия

    09.02.20120

    Пригответе си сами дресинг за салата, като използвате три части олио по избор и една част киселина - оцет или лимонов сок. Ореховото олио е подходящо за салати със синьо сирене.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Вкусен Козунак на Конци, практични предложения и теми за всеки ден и вкус. Имаш предложение или просто не намери това, което ти трябва? За връзка с Готвач.бг пишете тук.