петък, 9 октомври
Как да се храним след операция на сърцето
Диета при проблеми

Как да се храним след операция на сърцето

0

Операцията на сърцето e сложно изпитание за човешкото здраве. След сърдечна операция режимът на хранене трябва да е стриктен. През възстановителния период е нужно балансирано хранене.

1

Възстановяване След Операция на Сърцето

Възстановяване След Операция на Сърцето - здравни и кулинарни домашни съвети и материали. избрани статии и материали в Готвач.бг. Готварски и здравни препоръки за Възстановяване След Операция на Сърцето.
 • Възстановяване След Операция на Сърцето - Чипсът и бургерите са смъртоносниКое за какво е полезно

  Чипсът и бургерите са смъртоносни

  02.05.20100

  Хамбургерите, чипсът, шоколадовите дерести Mars и Snickers могат да бъдат смъртоносни. Те предизвикват затлъстяване, което води до сърдечни проблеми, мозъчен инсулт и развитие на диабет.

 • Възстановяване След Операция на Сърцето - Как начинът на хранене влияе върху здравето на сърцето?Кое за какво е полезно

  Как начинът на хранене влияе върху здравето на сърцето?

  01.04.20110

  Правилният подбор на продукти води до дълъг и пълноценен живот и обратното, ако не внимавате какво похапвате можете да повишите риска от сърдечен удари и други болести.

 • Възстановяване След Операция на Сърцето - Суперхрани за предпазване на сърцетоКое за какво е полезно

  Суперхрани за предпазване на сърцето

  07.07.20130

  Съществуват така наречените суперхрани, които могат да помогнат на организма да се предпази от заболявания на сърцето и сърдечно-съдовата система.

 • Възстановяване След Операция на Сърцето - Сърцето се разболява от 1 сандвич на денКое за какво е полезно

  Сърцето се разболява от 1 сандвич на ден

  09.06.20101

  Ако имате навика всеки ден да се храните на крак с бързи закуски от рода на сандвичи, хамбургери и хотдози, рискувате сърдечно-съдови заболявания, диабет или рак.

 • Възстановяване След Операция на Сърцето - Хранене след операция на дебелото червоХранене при проблеми

  Хранене след операция на дебелото черво

  27.03.20122

  Диетата след операция на дебелото черво е жизнено важна за вас и трябва да бъде следвана точно. Неправилното хранене може да ви навреди и да забави процеса на оздравяване.

 • Възстановяване След Операция на Сърцето - Избягвайте смокините при остеопорозаКое за какво е полезно

  Избягвайте смокините при остеопороза

  09.02.20110

  Смокините са изключително вкусни, екзотични и еротични плодове. Оксалатите в смокините отнемат от организма калция и трябва да се внимава, особено при хора, които имат остеопороза.

 • Възстановяване След Операция на Сърцето - Чистото масло няма как да е вредно за сърцетоКое за какво е полезно

  Чистото масло няма как да е вредно за сърцето

  21.02.20150

  Твърдението, че маслото е вредно за сърцето, всъщност не отговаря на истината, посочва се в нови проучвания на учени от университета в Западна Шотландия и Кардиологичния институт Сейнт Люк .

 • Възстановяване След Операция на Сърцето - Глогът бори атеросклерозаХранене при проблеми

  Глогът бори атеросклероза

  02.12.20140

  Глогът, както и екстрактът от него, притежават завидни свойства, чрез които помагат при редица заболявания и неразположения. Екстрактът от глог трябва да се натрупа в организма, за да започне видимо да действа.

 • Възстановяване След Операция на Сърцето - Тялото ни усвоява само 100 г семкиКое за какво е полезно

  Тялото ни усвоява само 100 г семки

  11.09.20100

  Само 100 г слънчогледови семки е в състояние да усвои организмът ни в продължение на 24 часа. Полезни вещества в семките. Семките на слънчогледа са изключително полезни.

 • Възстановяване След Операция на Сърцето - Риба пази сърцето от болестиКое за какво е полезно

  Риба пази сърцето от болести

  25.09.20100

  Яденето на риба два пъти седмично предотвратява риска от сърдечна недостатъчност и заболявания. Рибата трябва да се консумира с кожата, защото в нея се намират омега 3 мастните киселини.

 • Възстановяване След Операция на Сърцето - Храните, които щадят сърцето ниКое за какво е полезно

  Храните, които щадят сърцето ни

  22.03.20140

  Консумацията на някои здравословни храни като горски плодове, сьомга, зехтин, ядки, зелени храни и риба тон, богати на омега 3 мастни киселини могат да ви предпазят от сърдечно съдови заболявания

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Възстановяване След Операция на Сърцето - превъзходни рецепти и материали за всеки ден и вкус. Всичко за Възстановяване След Операция на Сърцето на едно място. Оцени Възстановяване След Операция на Сърцето от звездите над текста. Лесни рецепти, правилно хранене, диети, здравни препоръки. Приятно четене на доказаните ни рецепти и теми за Възстановяване След Операция на Сърцето. Готвач.бг - национален сайт за майсторски рецепти, правилно хранене, оценки и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.