Вълчи тутманик

Вълчи тутманик

0

Замесва средно меко тесто. Меси се с намазнени ръце. Тестото се покрива с кърпа и се оставя на топло да втаса. Лукът се запържва в олиото...

1

Вълчи Тутманик

Прегледай всички 12 избрани предложения за вълчи тутманик в Готвач.бг.
Вълчи сарми

Вълчи сарми

1

Смесваме сухите подправки и овкусяваме начуканите вратни пържоли с тях, поръсваме с малко мазнина. Махаме твърдата част на зелевите листа и...

Вълчи макарони

Вълчи макарони

4

Макароните се сваряват и се изсипват в намазнена тава, добавят се и замразените зеленчуци и се разбъркват. В сгорещена мазнина се запържва лука...

Вълчи сарми

Вълчи сарми

1

Издълбайте кочана на зелката и го сложете във вряща подсолена вода, в която сте сложили един дафинов лист. Оставете я да се вари около 10 минути...

Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Вълчи хляб с кайма

Вълчи хляб с кайма

Смесваме каймата със ситно нарязания лук, яйцата, горчицата, сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме много добре. Чушките нарязваме на ивички...

Вълча салата

Вълча салата

3

Нарежете бекона, чушката и шунката на ленти, луканката на парченца. Доматите и краставиците нарежете на парчета. Смесете всичко в купа, на дъното...

Вълчи хапки с лук

Вълчи хапки с лук

Мариновайте свинското месо в соев сос и червено вино за около 30 минути. Наредете го в тава, подходяща за печене, и го сложете в загрята...

Вълча баница

Вълча баница

Нарежете месото на ситно (не по- големи парчета от 1 см.) Изпържете го до полуготовност. Нарежете праза също на ситно и го добавете към месото...

Тутманик Душичка

Тутманик Душичка

2

. Разбийте третото яйце и намажете тутманика отгоре. Поръсете със сусам и сложете тавата в загрята фурна. Изпечете на 180-200 градуса до готовност....

Тутманик Облак

Тутманик Облак

Пресяваме брашното в купа и го смесваме със солта. Начупваме маята директно в киселото мляко и добавяме оцета и захарта. Разбиваме яйцата и ги...

Царски тутманик

Царски тутманик

2

алуминиево фолио. Извадете изпечения тутманик и оставете да се охлади леко върху метална скара. Тутманикът става като памук, с хрупкава коричка...