Говежда пастърма с фасул

Говежда пастърма с фасул

0

Проверете колко солена е пастърмата и при необходимост я накиснете във вода. Подсушената пастърма режем на ивици и пържим в половината мазнина...

1

Говежда Пастърма

Прегледай всички 21 авторски предложения относно говежда пастърма в Готвач.бг.
Говежда пастърма с ароматни подправки

Говежда пастърма с ароматни подправки

говеждо върху солта и покриваме добре месото с още сол от всички страни. Оставяме в хладилник за 24 часа. Осоленото говеждо месо измиваме под...

Говежда пастърма със зрял фасул в гърне

Говежда пастърма със зрял фасул в гърне

Заливаме пастърмата и боба с вода и ги оставяме да престоят за една нощ. След това ги слагаме в гърне, заедно с всички подправки, нарязаните...

Пастърма

Пастърма

25

от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни с.л. червен пипер, 20 г сол, 2 г захар, 1 ч.л...

Пилешка пастърма

Пилешка пастърма

1

, след което се изважда, изплаква и подсушава отново. Подправките се свесват. Пилешката пастърма се овалва в тях. Края на всяко филенце се...

Телешка пастърма

Телешка пастърма

3

. Промушете в единия край на всяко парче месо дебела връв и провесете пастърмата на проветриво място. Критерии за готовата телешка пастърма е промяната на цвета й. Тази пастърма издържа в хладилник в плик до 4-5 месеца....

Кайзер Пастърма

Кайзер Пастърма

1

Филетата се почистват от жилите. Поставят се в тава и се зариват в морската сол, като хубаво се притиска морската сол към филетата, за да няма...

Панирана пастърва

Панирана пастърва

Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова...

Пълнени гъби с пастърма

Пълнени гъби с пастърма

1

Гъбите се измиват, след което се махат пънчетата им. Напълнете ги с топено сирене. Навийте резените пастърма на малки ролца, след което ги...

Пастърма със зеленчуци

Пастърма със зеленчуци

Първо се изпържва пастърмата, която предварително се надребняваме. Добавят се лукът, морковите, чушките. Накрая се слага червен пипер или подправки по избор. Ястието се отдръпва от огъня, когато зеленчуците омекнат....

Кростини с кайзер пастърма

Кростини с кайзер пастърма

, като обгръщам домата с резен пастърма. Между тях съм поставила резенче/ по-скоро люспа/ чесън. Забождам ги с парти шиш, като между парченцата...

Пастърма от телешко сърце

Пастърма от телешко сърце

се лишите от набезите на някои птици, чакате около 7-8 дни. И имате невероятно вкусна пастърма на сууупер цена!...