Говеждо месо

Говеждо месо

0

белтъчини, 7 г мазнини, 0 г въглехидрати, 330 мг калий, 62 мг холестерол. Избор и съхранение на говеждо месо Говеждото месо се оценява според...

1

Говеждо

Прегледай всички 74 авторски предложения относно говеждо в Готвач.бг.
Говеждо рамстек

Говеждо рамстек

Месото режем на порции, които внимателно начукваме до 5-6 мм. Посоляваме със сол и черен пипер. Яйцата и млякото се разбиват до получаване на...

Говеждо Бургиньон

Говеждо Бургиньон

Говеждото нарязваме на големи кубчета. Лукът се реже на половин пръстени и чесънът, които само го сплескваме, да отдели аромата си - това...

Говежди рулца

Говежди рулца

, магданоз и стъркан чесън. Навиваме на руло и захващаме с клечки. Така приготвените говежди рулца овалваме в брашно и пържим в сгорещеното масло до...

Говежди борш

Говежди борш

Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и...

Говеждо формшак

Говеждо формшак

Картофите се сварявят и обелват. От месото, рибата, студените картофи и лукът смиламе кайма. Към получената смес прибавяме сметаната...

Печено говеждо

Печено говеждо

сложете да се пече в загряна на 220 градуса фурна за 30 минути, след което намалете на 160 градуса и печете още около час. Печеното говеждо е...

Говеждо по селски

Говеждо по селски

Нарязвате месото на малки хапки и леко го запържвате в половината олио. После прибавяте нарязаните зеленчуци, наливате малко гореща вода...

Соте с говеждо

Соте с говеждо

Нарежете месото, а пипера го счукайте. След това си почистете лука, нарежете го на полумесечета и го запържете в зехтина докато омекне. След...

Люто говеждо по Съчуански

Люто говеждо по Съчуански

Запържете говеждото, чесъна, лука, джинджифила, лютите чушки в бульона на силен огън, докато омекнат - за около две минути. Добавете...

Говеждо с яйца

Говеждо с яйца

Говеждото парче месо сваряваме с малко сол и черен пипер. Свареното месо режем на филии и запържваме от двете страни в горещото масло...

Пюре от говеждо месо

Пюре от говеждо месо

Измиваме и нарязваме месото на малки кубчета. След това ги запържваме в зехтина, заедно с настъргания лук и чесъна. Добавяме брашното, солта...