неделя, 4 октомври
Препоръчителен дневен прием на годжи бери
Кое за какво е полезно

Препоръчителен дневен прием на годжи бери

17

Плодовете на годжи бери имат сладникав вкус, а фината им структура позволява да се берат само ръчно. Плодовете на годжи бери се ядат сурови, но също така могат да се приемат под формата на сок

1

Годжи Бери Консумация

Годжи Бери Консумация - здравни и кулинарни полезни и практични съвети. избрани статии и материали на едно място. Кулинарни и здравни препоръки за Годжи Бери Консумация.
 • Годжи Бери Консумация - Какво е годжи бери и за какво е полезноКое за какво е полезно

  Какво е годжи бери и за какво е полезно

  21.05.20129

  Годжи бери е супер плод, който притежава редици полезни качества. Притежава 500 пъти повече витамин С, отколкото портокалите и лимоните.

 • Годжи Бери Консумация - Могат ли деца да ядат годжи бериКое за какво е полезно

  Могат ли деца да ядат годжи бери

  05.08.20142

  Смята се, че консумацията на годжи бери е безопасна за децата, освен ако те нямат алергии към самите плодове или не приемат медикаменти, които могат да бъдат противопоказни.

 • Годжи Бери Консумация - Десет причини да консумираме годжи бериКое за какво е полезно

  Десет причини да консумираме годжи бери

  28.01.20141

  Годжи берито, суперхраната която добива все по голяма популярност у нас, задължително трябва да присъства в менюто ви. Приемът му носи много ползи.

 • Годжи Бери Консумация - Странични ефекти от годжи бериКое за какво е полезно

  Странични ефекти от годжи бери

  01.07.201328

  Добило широка популярност през последните години, растението годжи бери се смята за извор на младостта. Наред с ползите за здравето обаче, се констатират и нежелани реакции, при прекомерната консумация на годжи бери

 • Годжи Бери Консумация - Къде расте годжи бери и има ли го в България?Кое за какво е полезно

  Къде расте годжи бери и има ли го в България?

  15.10.20138

  Малките плодове на Lycium barbarum - годжи бери, са известни още като мерджан, лициум и вълче грозде. Те могат да бъдат срещнати във всеки биомагазин. Познати са като много полезни плодчета, наричани Чудото на Хималаите и тайната на дълголетието

 • Годжи Бери Консумация - Годжи бери забавя стареенетоКое за какво е полезно

  Годжи бери забавя стареенето

  22.01.20142

  Плодовете на годжи бери традиционно се отглеждат в Китай и Тибет. Те заемат важно място в традиционната китайска медицина.

 • Годжи Бери Консумация - Здравословните свойства на Годжи БериКое за какво е полезно

  Здравословните свойства на Годжи Бери

  25.08.20107

  Годжи Бери e плод наричан още лиций е доста популярен в областта на здравословното хранене заради лечебните си свойства.

 • Годжи Бери Консумация - Състав на годжи бериКое за какво е полезно

  Състав на годжи бери

  12.07.20140

  Наличието на много здравословни ползи от консумацията на годжи бери го прави незаменим в превенцията на различни заболявания. Желязото, откриващо се в състава на годжи бери, е основен елемент на всяка една клетка в човешкия организъм.

 • Годжи Бери Консумация - Отслабването с био продуктиДиети

  Отслабването с био продукти

  27.10.20123

  Подбрахме най-известните био продукти, които оказват чудотворно действие в избавянето от излишните килограми. Това са годжи бери, маки бери, акай бери и артишок. Може да ги откриете в био магазините.

 • Годжи Бери Консумация - Нова суперхрана ни кара да отслабнемКулинарни Новини

  Нова суперхрана ни кара да отслабнем

  17.09.20141

  Якуб Крейчик и Марек Хъмпъл оповестиха, че са създали суперхрана, в която се съдържат всички необходими съставки за един човешки организъм. Алтернативната храна е наречена МАНА.

 • Годжи Бери Консумация - Годжи БериПлодове

  Годжи Бери

  28.02.201423

  Годжи Бери е една от тайните на китайската и тибетска медицина. Годжи Бери съдържа антиоксиданти, витамин С, калий и помага в борбата срещу рака, сърдечно-съдовите заболявания.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Годжи Бери Консумация - изпитани рецепти и полезна информация за малки и големи. Всичко за Годжи Бери Консумация в нашия сайт. Оцени Годжи Бери Консумация от звездичките над текста. Бързи рецепти, правилно хранене, диети, здравни съвети. Приятно прелистване на доказаните ни рецепти и статии за Годжи Бери Консумация. Готвач.бг - кулинарен портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.