сряда, 29 юли
Препоръчителен дневен прием на годжи бери
Кое за какво е полезно

Препоръчителен дневен прием на годжи бери

14

Плодовете на годжи бери имат сладникав вкус, а фината им структура позволява да се берат само ръчно. Плодовете на годжи бери се ядат сурови, но също така могат да се приемат под формата на сок

1

Годжи Бери Консумация

Годжи Бери Консумация - здравни и кулинарни полезни и практични съвети. избрани статии и материали на едно място. Кулинарни и здравни препоръки за Годжи Бери Консумация.
 • Годжи Бери Консумация - Какво е годжи бери и за какво е полезноКое за какво е полезно

  Какво е годжи бери и за какво е полезно

  21.05.20129

  Годжи бери е супер плод, който притежава редици полезни качества. Притежава 500 пъти повече витамин С, отколкото портокалите и лимоните.

 • Годжи Бери Консумация - Могат ли деца да ядат годжи бериКое за какво е полезно

  Могат ли деца да ядат годжи бери

  05.08.20141

  Смята се, че консумацията на годжи бери е безопасна за децата, освен ако те нямат алергии към самите плодове или не приемат медикаменти, които могат да бъдат противопоказни.

 • Годжи Бери Консумация - Десет причини да консумираме годжи бериКое за какво е полезно

  Десет причини да консумираме годжи бери

  28.01.20140

  Годжи берито, суперхраната която добива все по голяма популярност у нас, задължително трябва да присъства в менюто ви. Приемът му носи много ползи.

 • Годжи Бери Консумация - Странични ефекти от годжи бериКое за какво е полезно

  Странични ефекти от годжи бери

  01.07.201327

  Добило широка популярност през последните години, растението годжи бери се смята за извор на младостта. Наред с ползите за здравето обаче, се констатират и нежелани реакции, при прекомерната консумация на годжи бери

 • Годжи Бери Консумация - Къде расте годжи бери и има ли го в България?Кое за какво е полезно

  Къде расте годжи бери и има ли го в България?

  15.10.20138

  Малките плодове на Lycium barbarum - годжи бери, са известни още като мерджан, лициум и вълче грозде. Те могат да бъдат срещнати във всеки биомагазин. Познати са като много полезни плодчета, наричани Чудото на Хималаите и тайната на дълголетието

 • Годжи Бери Консумация - Годжи бери забавя стареенетоКое за какво е полезно

  Годжи бери забавя стареенето

  22.01.20142

  Плодовете на годжи бери традиционно се отглеждат в Китай и Тибет. Те заемат важно място в традиционната китайска медицина.

 • Годжи Бери Консумация - Здравословните свойства на Годжи БериКое за какво е полезно

  Здравословните свойства на Годжи Бери

  25.08.20107

  Годжи Бери e плод наричан още лиций е доста популярен в областта на здравословното хранене заради лечебните си свойства.

 • Годжи Бери Консумация - Състав на годжи бериКое за какво е полезно

  Състав на годжи бери

  12.07.20140

  Наличието на много здравословни ползи от консумацията на годжи бери го прави незаменим в превенцията на различни заболявания. Желязото, откриващо се в състава на годжи бери, е основен елемент на всяка една клетка в човешкия организъм.

 • Годжи Бери Консумация - Отслабването с био продуктиДиети

  Отслабването с био продукти

  27.10.20123

  Подбрахме най-известните био продукти, които оказват чудотворно действие в избавянето от излишните килограми. Това са годжи бери, маки бери, акай бери и артишок. Може да ги откриете в био магазините.

 • Годжи Бери Консумация - Нова суперхрана ни кара да отслабнемКулинарни Новини

  Нова суперхрана ни кара да отслабнем

  17.09.20141

  Якуб Крейчик и Марек Хъмпъл оповестиха, че са създали суперхрана, в която се съдържат всички необходими съставки за един човешки организъм. Алтернативната храна е наречена МАНА.

 • Годжи Бери Консумация - Годжи БериПлодове

  Годжи Бери

  28.02.201422

  Годжи Бери е една от тайните на китайската и тибетска медицина. Годжи Бери съдържа антиоксиданти, витамин С, калий и помага в борбата срещу рака, сърдечно-съдовите заболявания.

 • Годжи Бери Консумация - Най-ценните био храни на пазараКое за какво е полезно

  Най-ценните био храни на пазара

  14.11.20122

  Най-ценните био храни на пазара са разделени в 2 групи - био храни с най-високо качество т. нар. Demeter“ качество и био храни числени към супер храните като Годжи бери; Чиа; Акай бери; Спирулина и др.

 • Годжи Бери Консумация - Биопродукти, за които си струва да дадем париКое за какво е полезно

  Биопродукти, за които си струва да дадем пари

  01.08.20131

  На рафтовете на големите магазини от доста време вече могат да се открият биопродукти. Някои от тях са наистина ценни заради био произхода си и си струва да се дадат пари за тях.

 • Годжи Бери Консумация - Странични ефекти от акай бериКое за какво е полезно

  Странични ефекти от акай бери

  08.08.20130

  Вижте какви са възможните странични ефекти при консумация на плода Акай Бери, чийто вкус най-често е определян, като микс от къпини и ядки.

 • Годжи Бери Консумация - Отслабване с акай бериДиети

  Отслабване с акай бери

  30.07.20130

  Акай бери се счита за изключително добър помощник при отслабване поради факта, че има едно от най-високите нива на съдържание на антиоксиданти и е изненадващо добър източник на незаменими мазнини и протеини.

 • Годжи Бери Консумация - Маки бериПлодове

  Маки бери

  05.03.20140

  Маки бери са малки плодчета с лилав цвят. Полезните маки бери растат в далечна Патагония. В миналото индианците са консумирали листата, стъблата и плодовете на маки бери срещу най-различни заболявания.

 • Годжи Бери Консумация - Защо и кога да консумираме акай бериКое за какво е полезно

  Защо и кога да консумираме акай бери

  08.07.20130

  Акай бери е малък, тъмно лилав гроздов плод, който напоследък се вихри в здравната индустрия по обяснима причина. Акай бери е пълен с важни витамини, антиоксиданти, мастни киселини и други природни елементи

 • Годжи Бери Консумация - Акай бериПродукти

  Акай бери

  05.03.20140

  Акай бери е малък лилав плод колкото череша. Акай бери расте в горите около Амазония, а вкусът на Акай бери може да се определи като комбинация от ядки и къпини.

 • Google+
 • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

Годжи Бери Консумация - изпитани рецепти и полезна информация за малки и големи. Всичко за Годжи Бери Консумация в нашия сайт. Оцени Годжи Бери Консумация от звездичките над текста. Бързи рецепти, правилно хранене, диети, здравни съвети. Приятно прелистване на доказаните ни рецепти и статии за Годжи Бери Консумация. Готвач.бг - кулинарен портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.