Миди

Миди

0

по-малко популярни от черните миди са мидите Сен Жак. Те за значително по-големи и по-месести и се предлагат от края на септември до май...

1

Готвени Миди

Разгледай всички 74 авторски предложения за готвени миди в Готвач.бг.
Готвени зеленчуци

Готвени зеленчуци

необходимата гъстота, по време на готвене по преценка може да доливаме топла вода. Много подходящо е да се поднесе с топка варен ориз....

Готвена мусака

Готвена мусака

2

В малко олио и вода задушаваме нарязаните праз и картофи. Добавяме размита с малко вода кайма, червен пипер и запържваме. Добавяме чубрица на...

Готвени маслини с целина

Готвени маслини с целина

Почистваме лука и нарязваме. Слагаме да се запържи в олиото и прибавяме доматеното пюре. Разбъркваме и подправяме със сол и червен пипер на вкус...

Готвени зеленчуци с наденица

Готвени зеленчуци с наденица

Наливаме олио в тенджера - 3-4 с. л. . В него изпържваме нарязаната на кръгчета наденица. Изпържената наденица изваждаме от мазнината и в същата...

Готвени домати с пиле

Готвени домати с пиле

Измиваме пилето и слагаме да се вари в посолена вода. Когато се свари, изваждаме от бульона, който запазваме. Лука почистваме и нарязваме на...

Готвени гъби със спанак

Готвени гъби със спанак

1

вода по време на готвене. Поднасяме ястието поръсено с нарязан ситно пресен магданоз....

Пикантни миди

Пикантни миди

пикантния доматен сос и мидите и гответе всичко още 3-4 минути под капак. Поднесете пикантното предястие поръсено с пресен магданоз. Забележка...

Панирани миди

Панирани миди

2

Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...

Мариновани миди

Мариновани миди

Ако мидите са с черупка все още ги слагаме в подсолена вряща вода да врят за около - 4-5 минути, след което ги почистваме от черупките и...

Миди Натюр

Миди Натюр

1

съставки заедно с мидите. Гответе ги под капак за около 20 минути на слаб котлон, като разбърквате често. Това време трябва да е достатъчно, за да се отворят мидите. Да ви е сладко!...

Миди яхния

Миди яхния

Почистете добре мидите, като ги измиете и ги остържете с камък. Нарежете ситно лука и го запържете в сгорещено олио, като след това добавите...