четвъртък, 11 февруари
Гръцка лютеница

Гръцка лютеница

0

. Междувременно сипете оцета, захарта, горчицата и подправките и кипнете. Когато кипнат, добавете зеленчуците и варете около 40 минути на тих

1

Гръцка Лютеница с Горчица

Открий всички 34 подбрани съвети за гръцка лютеница с горчица в Готвач.бг.
Лютеница с горчица

Лютеница с горчица

21.09.2012

лютеницата с горчица в сухи бурканчета и веднага ги затворете. По желание може да стерилизирате за кратко.

Домашна лютеница с горчица

Домашна лютеница с горчица

21.09.2015

час. След това свалете сместа от котлона и прибавете горчицата и бъркайте още няколко минути. Оставете лютеницата да изстине и я

Горчица

Горчица

21.02.2014

, което значително смекчава вкуса й. Видове горчица Горчицата на пазара се предлага в остра и мека разновидност. Сред най-острите горчици е

Гръцка туршия

Гръцка туршия

08.01.2016

Нарежете на парчета зелените домати, морковите и камбите, а оставете цели маслините и опуканите люти чушлета. Солта, захарта, черният пипер

Гръцка фокача

Гръцка фокача

26.01.2013

Разтворете маята в 50 мл хладка вода + 1 ч.л. захар. Оставете, докато се активизира. В купичка разбъркайте останалата захар с 350 мл вода

Гръцка мусака

Гръцка мусака

22.07.200911

Обеленият и ситно нарязан лук се запържва заедно с чесъна до омекване, след което се добавя каймата. Сместа се запържва леко като разбърква

Гръцка салата

Гръцка салата

19.05.20092

В голяма купа, смесете доматите нарязани на филийки, краставицата на кръгчета, лука на полумесеци, чушката на кръгчета, сиренето нарязано на

Търновска лютеница

Търновска лютеница

08.10.2014

Почистете чушките, махнете им семките и ги нарежете на едри парчета. Обелете доматите и ги пасирайте. Смесете ги с чушките и варете до пълно

Пикантна лютеница

Пикантна лютеница

19.09.2010

се вари на тих огън до сгъстяване. Към края на варенето се прибавят лютивите пиперки. Готовата лютеница се изсипва в бурканчета и се затваря

Зелена лютеница

Зелена лютеница

21.10.2010

. Загрейте олио в тенджера и изсипете зеленчуците. Когато лютеницата остане само на мазнина, се прибавя магданозът. Зелената лютеница се

Лютеница Апетитка

Лютеница Апетитка

17.10.20101

се варят не повече от 10 минути. Оттегля се от котлона и се добавят чесънът и магданозът. Лютеницата се пресипва в бурканчета, коио се затварят и се стерилизират за 15 минути.

Избрано

Какво Ново

Популярни

Гръцка Лютеница с Горчица, изпробвани предложения и теми за ежедневна употреба. Имаш критика или изобщо не откри това, което търсиш? За връзка с Готвач.бг пишете тук.