Гръцко реване с грис

Гръцко реване с грис

6

Разбиваме яйцата със захарта и постепенно добавяме всичко с леко бъркане. Сместа се изсипва в тавичка и се пече в умерена фурна. Като се...

1

Гръцко Реване с Грис

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно гръцко реване с грис в Готвач.бг.
Гръцко реване

Гръцко реване

9

минути и поръсете с кокосови стърготини. Оставете гръцкото реване в хладилник за 4 часа преди да поднесете. Вкусът ми е невероятен. Да ви е сладко!...

Турско реване с грис

Турско реване с грис

1

Първо се приготвя сиропът. Сварява се за 15 минути и се оставя да се охлади напълно. Продуктите за тестото се добавят последователно и се...

Арабско реване с грис

Арабско реване с грис

15

сместта. Сложете да се пече за около 20 минути на умерена фурна. Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп....

Гръцки кекс с грис

Гръцки кекс с грис

6

Разбийте до побеляване 1 ч.ч. счупени яйца със захарта. Бийте продължително, докато се образувал по-светъл крем. Добавете гриса и рома и...

Гръцки грис десерт

Гръцки грис десерт

разтопете маслото и добавете олиото, нагрейте ги добре. Сипете гриса и бъркате непрекъснато, докато леко промени цвета си. Налейте готовия сироп...

Реване с грис и прясно мляко

Реване с грис и прясно мляко

3

Яйцата се разбиват със захарта. Към тях се добавя пресятото брашно с бакпулвер и гриса. Разбърква се добре. Изсипете във форма (моята беше...

Реване с кисело мляко и грис

Реване с кисело мляко и грис

сода бикарбонат в кисело мляко и изчакваме сместа да шупне и я прибавяме към разбитата смес от яйца и захар. Пресятото брашно и грис ги...

Реване с грис и прясно мляко

Реване с грис и прясно мляко

пшеничен много ситен грис, защото по-едрият много се усеща и стои на зрънца) и бакпулвера, брашното и содата. Последно добавяме настърганата...

Реване

Реване

13

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Лимонено реване

Лимонено реване

Белтъците се разбиват със захарта с миксер до побеляване. Когато са готови, добавяме останалите съставки за блата, като разбъркваме на ръка...

Лесно реване

Лесно реване

(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на лимона. Сиропирвам реването и го поръсвам с пудра захар....