Гъбена каша

Гъбена каша

14

Лукът, морковът и чушката се нарязват на ситно. Гъбите - на четвъртинки, ако са по-дребни или на по-малки парченца, ако са от едрите. Загрява...

1

Гъбена Каша

Открий всички 25 подбрани съвети за гъбена каша в Готвач.бг.
Гъбена каша с праз

Гъбена каша с праз

Нарязваме на ситно лука и праза, запържваме в загрята мазнина в тенджера. Отцеждаме гъбите от маринатата и добавяме. Задушаваме за кратко и...

Гъбена Каша с Ориз

Гъбена Каша с Ориз

2

1. Почистете гъбите, като за предпочитане е те да се обелят, пред дългото миене, защото поемат вода и така губят вкусови качества. Нарежете ги на...

Бърза Гъбена Каша

Бърза Гъбена Каша

1

Гъбите се задушават и когато са готови се заливат с разтвореното във вода брашно. Водата е на око, за да се получи нужната гъстота. Прибавят...

Ароматна гъбена каша

Ароматна гъбена каша

къри. Поръсваме брашното и наливаме около 4 чаени чаши топла вода. Варим кашата в тенджера без капак, за да не изкипи. След като се сварят...

Вкусна гъбена каша

Вкусна гъбена каша

Измийте гъбите и ги нарежете на кубчета. Задушете ги в масло в дълбок съд, добавете лука, нарязан на ситно. Добавете подправките сол, чубрица...

Гъбена каша с топено сирене

Гъбена каша с топено сирене

Гъбите се почистват и се нарязват на едри парчета. Запържват с много малко олио в тиган. През това време шунката се нарязва на жулиени...

Гъбена каша с люти кюфтенца

Гъбена каша с люти кюфтенца

врящата гъбена супа и варим на слаб огън. След като кюфтенцата се сварят, запържваме леко червен пипер и брашно в маслото. Разбъркваме добре...

Гъбена каша от гъби кладница

Гъбена каша от гъби кладница

. Добавете и бульона и като бъркате от време на време при намален котлон досварете кашата за още десетина минути. Свалете от огъня, поръсете...

Ароматна гъбена каша с печурки

Ароматна гъбена каша с печурки

кашата гладка. Щом се сгъсти се връщат гъбите и лука в съда. Кашата се подправя със сол и черен пипер на вкус. Прибавя се сухата мащерка и...

Гъбена каша с бяло вино

Гъбена каша с бяло вино

3

дафиновия лист и счукания чесън. Посолете на вкус и доварете за 10 минути на тих огън. Поръсете с малко червен пипер гъбената каша с бяло вино при поднасяне....

Гъбената Каша на Звездев

Гъбената Каша на Звездев

чесън и брашното. Разбъркваме енергично и постепенно добавяме водата. Добавяме дафиновия лист за аромат. Варим, докато кашата се сгъсти...