Гъбена каша

Гъбена каша

12

Лукът, морковът и чушката се нарязват на ситно. Гъбите - на четвъртинки, ако са по-дребни или на по-малки парченца, ако са от едрите. Загрява...

1

Гъбена Каша

Открий всички 12 подбрани съвети за гъбена каша в Готвач.бг.
Бърза Гъбена Каша

Бърза Гъбена Каша

1 

Гъбите се задушават и когато са готови се заливат с разтвореното във вода брашно. Водата е на око, за да се получи нужната гъстота. Прибавят...

Ароматна гъбена каша

Ароматна гъбена каша

 

къри. Поръсваме брашното и наливаме около 4 чаени чаши топла вода. Варим кашата в тенджера без капак, за да не изкипи. След като се сварят...

Вкусна гъбена каша

Вкусна гъбена каша

 

Измийте гъбите и ги нарежете на кубчета. Задушете ги в масло в дълбок съд, добавете лука, нарязан на ситно. Добавете подправките сол, чубрица...

Гъбена каша с топено сирене

Гъбена каша с топено сирене

 

Гъбите се почистват и се нарязват на едри парчета. Запържват с много малко олио в тиган. През това време шунката се нарязва на жулиени...

Гъбена каша с бяло вино

Гъбена каша с бяло вино

3 

дафиновия лист и счукания чесън. Посолете на вкус и доварете за 10 минути на тих огън. Поръсете с малко червен пипер гъбената каша с бяло вино при поднасяне....

Гъбена каша с два вида лук

Гъбена каша с два вида лук

 

. Някои хора не харесват силно изразения лучен вкус на тази каша и предпочитат да я правят само с перцата от зеления лук - също става много вкусно....

Гъбена каша със сметана и вино

Гъбена каша със сметана и вино

 

Гъбите се нарязват на филийки и се прибавят към горещата вода и вино. Варят се около 20 мин. В тенджера се запържва маслото и нарязаните...

Кашу

Кашу

 

. От кашуто се приготвя брашно, което представлява истински деликатес от който се правят каши и питки. Маслото от кашу също е деликатес...

Гъбена супичка

Гъбена супичка

 

Гъбите се сотират в маслото за няколко минути, след което се прибавя магданозът, хлебните трохи, чесънът. Прибавя се пилешкият бульон и щипка...

Гъбена манджа

Гъбена манджа

3 

. Накрая добавете сметаната, разбъркайте и свалете от котлона веднага. Поднесете порция от гъбената манджа, поръсена с накълцан магданоз и нарязано твърдо сварено яйце....

Гъбена лазаня

Гъбена лазаня

 

дъното на леко намаслена правоъгълна форма се разстила малко от соса и започват да се редят ред кори, ред гъбен бешамелов сос. Най-отгоре се...