Гъбена дроб сарма в палачинка

Гъбена дроб сарма в палачинка

0

всяка от тях се слага от сместа с гъбите. Увиват се като сарми и се нареждат в намазана с масло тавичка. Пекат се до полуготовност. Заливат се с разбитите в киселото мляко яйца и отново се запичат....

1

Гъбена Сърма

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно гъбена сърма в Готвач.бг.
Дроб сарма

Дроб сарма

3

Агнешките дреболии се сваряват в подсолена вода, след което се изваждат и се нарязват на ситно, а бульонът се прецежда в отделен съд. Ситно...

Гъбена дроб сaрма

Гъбена дроб сaрма

стане прозрачен, се овкусява с червения пипер, кубчето гъбен бульон и 1 ч.ч. вода. Вари се на тих огън до готовност на ориза. Накрая се...

Вкусна агнешка дроб сърма

Вкусна агнешка дроб сърма

190 градуса. Когато е готово, се прави заливка от яйцата и киселото мляко и заливаме дроб сърмата. Запичаме още няколко минути. Сервира се с кисело мляко....

Агнешка дроб сърма

Агнешка дроб сърма

5

Зеленият лук се задушава и към него се прибавя ориза и нарязаните на дребно и сварени предварително дреболии. Разбърква се добре. Прибавя се...

Фалшива дроб сърма

Фалшива дроб сърма

4

Лука нарязвам на ситно. Запържвам каймата и лука, добавям ориза. Премествам в тава за печене, добавям подправките. Наливам вода и запичам до...

Ароматна дроб сърма

Ароматна дроб сърма

Сварете комплекта за дроб сърма/дроб, чревца, шкембе/ и нарежете на подходящи парчета. Нарежете лука на ситно и го задушете в тавата с...

Дроб сарма за сбор

Дроб сарма за сбор

на ситно. Сипете олио в тавата, в която ще печете дроб сармата, и запържете лука, след което добавете ориза. Нарежете сварения дроб на...

Фалшива дроб сарма

Фалшива дроб сарма

Лукът с морковите нарязваме на дребно. Можете да ги смелите с чопър, след което се запържват. Добавят се зелените подправки (целина, девесил...

Дроб сарма със свинско

Дроб сарма със свинско

Накълцайте лука и го задушете в мазнината. Добавете ориза, карантиите (предварително сварени) и хубаво разбъркайте. Добавете червения и...

Детска дроб сарма

Детска дроб сарма

Накисваме за 6 часа ориза. Сваряваме дреболийките и месцето. Добре измиваме ориза и добавяме дреболийките към него. На ситно нарязваме лука и...

Агнешка дроб сарма

Агнешка дроб сарма

Размразяваме, измиваме и нарязваме в тавичка агнешкия комплект на средно едри парчета, добавяме ориза и подправките. В тиган нарязваме лука...